- Вікторія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32
Замовила товар, чекаю на отримання, написали орієнтовне отримання 24.12. (замовляла 19.12) . Приходжу отримувати, думаю вже ж має бути. Оказується його скасували, і про це ні словом не попередили. Це мав бути подарунок. Дякую велике. Я б оцінку 0 поставила....
Представник постачальникаДоброго дня!
Для уточнення інформації рекомендуємо звернутися до чат-бота Розетка.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32
Загалом враження позитивні. До неї була аналогічна подушка іншої фірми (більш дорожча) - ця по враженню нічим не гірша. Але коли спиш на боку може трохи не вистачати висоти. Хоча це доволі індівідуальне.
- Достоинства:
- Непогана якість за доступну ціну
- Недостатки:
- Суттєвих не виявив
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32
Держите 1 звезду, за то что обманываете покупателей размером подушки. Размер прислали 45 на 29 и судя по комментариям не мне одному. В добавок скажу что чехол пришел грязный с темным пятном и швы белые вот вот разойдутся.
- Достоинства:
- Комфортная
- Недостатки:
- Много как для такой цены
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32
Чудова подушка. Зручно спати. Пару днів до неї привикав.
- Достоинства:
- Якість. Ціна.
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32
Розмір який продають: 49×32×10,5. Розмір який нам прислали: 45×27×хай буде приблизно 10. Одна наволочка зім'ята та зі слідами бруду, на ній хтось уже спав? Якість пошиву наволочки видно на фото, розмір теж. Нові наволочки розходяться по швах. Враження що нас обдурили шахраї.
- Недостатки:
- Обман із розміром, якість погана, товар брудний.
- Надія
Допис після використання впродовж декількох днів. Наволочки ми випрали, попрасували та підшили. Почали подушками користуватися, якщо вже придбали. Щоб бути об'єктивними: спати на них комфортно, наповнювач якісний. Єдине осад зостався що до зменшеного розміру, бо так не повинно бути, тим більше що виробник зазначає у розмірах точність до 0,5 сантиметрів (пише у описі: товщина виробу 10,5 см). Похибка якщо й могла бути, то у межах цих пів сантиметра, але ж ніяк не у 5 сантиметрів, ще й з обох сторін.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32
Хороша зручна подушка. Бачив, у відгуках писали про неприємний запах "з коробки" - у мене все норм
- Юлия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32
Максимально зручно
- Достоинства:
- Підлаштовується під контури голови
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32
Подушка мені підійшла дуже добре. Біль в шиї пропав, спати на ній дуже зручно. Подушка в міру м`яка, через якийсь час лежання на ній, вона заповнює кожен вигин шиї та плечей і делікатно їх підтримує. особисто мені не довелося звикати. Єдиний недолік -це неприємний запах , провітрював 3 дні перед використанням.
- Євгенія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32
Подушкою ще не користувалися.
Перше враження після розпакування:
1) гарного кольору та якості з'ємний чохол на блискавці. Приємний на дотик, сатиновий. Колір - темно синій.
2) подушка м'яка, легко приймає форму та швидко повертається до початкової форми.
3) під з'ємним чохлом на подушці є тонкий напівпрозорий чохол.
Окрема подяка Розетці за безкоштовну та дуже швидку доставку в пункт видачі Розетка.
#моєрозпакування- Достоинства:
- Ціна-якість.
- Недостатки:
- Не виявила.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32
Заказывал подушку к постельному белью той же серии - Ocean. В итоге - красиво смотрится.
- Достоинства:
- Очень удобная и мягкая подушка, принимает форму голову. Голова не потеет.
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- Уляна Л***Продавец: Rozetka. Размер: 49x32
Подушка зроблена з якісних матеріалів та не викликає алергію, підлаштовується під тебе, зручно спати