Топи продажів

Отзывы покупателей о Подушка ортопедическая MirSon №6125 Steep Line Silver Kiddy 50х29х5/8 (2200003262797)

Оценка пользователей 4.35/5
  • AI аналіз відгуків
    31 відгук:  Позитивні 68%, нейтральні 16%, негативні 16%
    Всього в аналіз було включено 31 відгук. Покупці в цілому добре оцінюють ортопедичну подушку MIRSON: найбільше хвалять її зручність, якість матеріалів та поліпшення сну і зняття болю у шиї. Багато хто відзначає ортопедичний ефект за доступну ціну. З недоліків зустрічаються скарги на сторонній запах після розпакування, нетипове відчуття жорсткості або м'якості, гучність матеріалів та питання до розміру. В цілому, позитивних відгуків значно більше, ніж негативних, проте присутні певні суб'єктивні нюанси щодо комфорту індивідуально. ШІ, згенерований на основі тексту відгуків клієнтів
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Лариса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

Подушка дуже зручна. Сплю на більшій стороні валика, так набагато зручніше

• Віталій Ч***

Дуже маленькі подушки

Доброго дня!
      Дані подушечки розроблені спеціально для дитячої серії, тому і мають висоту 5/8 смЮ такі подушки під назвою "Kiddy ".
      Якщо обираєте ортопедичну подушку для дорослих, можете розглянути одні з варіантів, такі як:294983383, 305992078,305987863,305240628 , вони мають більшу висоту.

• Інна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

Дуже класна подушка, була придбана на подарунок)

Достоинства:
    Дуже зручна

• Виктория Ш***

Розчарована покупкою.
    Перше, це якийсь специфічний запах від подушки.
    Друге, не зручна.
    Не могла заснути півночі на ній, мусила брати свою стару.

Достоинства:
    Недостатки:
    Зависока ціна за таку якість, запах від подушки

Доброго дня!
      Дякуємо, що залишили Ваш відгук.
      Приносимо свої вибачення за не зручності.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Марина

По удобству нормальная. Но ужасный запах. Надеюсь он пройдет

Достоинства:
    Средней жесткостт
    Недостатки:
    Сильный неприятный запах

Доброго дня!
      Дякуємо що залишили відгук.
      Щодо запаху наповнювача, ми вже на разі передаємо інформацію виробнику наповнювача, для вирішення даного питання та поліпшення якості.

• Владимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

Отличная подушка, классный материал.

Достоинства:
    Отличный материал для, комфортно лежать на нём.
    Недостатки:
    Немного размер маловат

• Андей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

Хорошая вещь.жаль мало пользуюсь.

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

Меня подушка дуже сподобалась, сон на ній покращився, перестала боліти шия

м

• Володимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

Крута подушка, шия не болить після неї

• Войтенко П***

заказом очень доволен,рекомендую!

Достоинства:
    Хорошее качество

• Анна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

подушка супер, ортопедичний ефект дуже відчувається,спати дуже комфортно

• Ірина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

якістю задоволена, спати дуже зручно

Достоинства:
    Якісний товар.

• колосков в***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

збитий як кирпичик кусок непорозуміння. моя думка перш ніж шось робити треба подивитися як роблять інші . в мене є з чим зрівнювати. візьміть хоч би подушки neoluxs ...

Достоинства:
    Недостатки:
    мягко кажучи не вміння робити конкурентні продукти

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Ігор Г***

Подушка просто супер..Дитині 4 роки сподобалось

Достоинства:
    Комфортна для спання дитині

• Марина О***

Жаль,что вам не ответили, что ребёнку можно спать на такой подушке с валиком только с 12 лет.

• Юлиана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

Читала много отзывов и купила. Качественная подушка, в меру удобная и под голову и под поясницу. Не скрипит как писали ранее. Хорошо упакована была производителем.
    Пока только положительные впечатления от недельного использования.

Достоинства:
    Удобная, качественная
    Недостатки:
    пока не нашла

• Елена В***

#мояраспаковка
    Купили ортопедическую подушку, поспав на которой получила удовольствие, так были до этого постоянные боли в шеи. Заказали такую же подушку другого размера. Спасибо!

Достоинства:
    Цена, качество
  • Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

Отличная подушка по доступной цене!

Достоинства:
    Удобная,мягкая
  • Николай Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

Пользуюсь почти год, товар реально качественный. На обычных подушках частенько болела шея, из-за этого плохо спал, сейчас всё отлично.

Достоинства:
    Цена, качество.
    Недостатки:
    Не обнаружено.
  • Наталя П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

Купила для сина, йому3 подобається. Каже, що дуже зручно спати.

Достоинства:
    Подушка зручна
    Недостатки:
    Поки не виявлені
  • Манаева Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

Подушка супер,мне подошла,спать на ней мне понравилось,шея не болит

Достоинства:
    хорошее качество,цена
  • Олег П***

Ок!

Достоинства:
    Хороший товар
  • Анна Г***
    • Віталій П***

Добрий День! Ваший висновок під час експлуатації можна?

• Валерия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

Сначала подушка показалось слишком мягкой на ощупь, но голову она держит отлично - никуда не проваливаюсь.
    Сомневалась брать ли из-за шума, про который написали в отрицательном комментарии, но шума нет вообще.
    Спать очень удобно.

Достоинства:
    Шея больше не болит)

• Михаил Л***

Хорошая цена и подушка.

• Марьяна Г***

Подошла.

• Марина М***

Подушкка - подошла.

• Марьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

Цена хорошая на такую подушку, не завышена доставка быстрая. На молнии, чехол можно постирать.

Достоинства:
    А мне подушка понравилась, качество хорошее, приятная ткань. Наполнитель паралон хорошего качества.
  • Пригодський О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

Подушка бюджетная, решил попробовать что оно и с чем его как сказать едят. Купил что бы удобно было лежать на богу, так как реально нереально затекает шея, по этому искал что -то более дешевое, что бы хотя бы попробовать. При распаковке с женой все осмотрели, просмотрели все швы и качестов, мне нравится очень. Ткань, наполнитель..А вот спать, не поверите, но за такеи деньги спать еще удобней чем за что-то подороже. Хорошо поддерживает форму головы, не проваливается, и в меру жесткая и в меру мягка.

Достоинства:
    Нормальная цена, качество, чехол и сама пена
  • Анастасия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

Рідко пишу відгуки, але брала подушку для дитини і не хочу, щоб батьки повторили мою помилку.

Подушка зручна, але є величезне АЛЕ:
    Коли повертаєшся на другий бік - чуєш як розрівнюється паралон. Сплю на ортопедичних вже 10 років. Це вже 5 виробник і ніде не зустрічала подушку зі звуком.

Це говорить лиш про одне: жахливий склад паралону всередині.
    Дитина вже звикла. А я на ній жодного разу не змогла заснути.

А ціна відверто висока для такої подушки.
    Всі інші наші подушки теж в діапазоні до 750 грн і питань до них не було. Всі різних виробників.
    Не рекомендую, нажаль. А надію мала.

Достоинства:
    Нажаль не знайшла :-(
    Недостатки:
    Низька якість
    • Виталий

Вопрос представителю, что скажете??

• Сергій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

Неоднозначні враження. Коли лягаєш - наче зручно, але поступово голова опускається.

Достоинства:
    м'яко-тверда
    Недостатки:
    немає асортименту потрібних наволочок
    • Ольга

А эта ссылка?

• Надія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

Брала для себя, так как имела проблемы со сном из-за остеохондроза. До этого просыпалась с болями. Врач как раз посоветовала детскую невысокую подушку. Теперь просыпаюсь легче.

Достоинства:
    Удобно для головы. Легкий сон, безболезненное пробуждение.
    Недостатки:
    Пока не выявила.

Добрый день, уважаемая Надежда! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Алёна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

Покупали две, одну на подарок. Себе бы не взяла

Достоинства:
    На любителя, мужу нравится
    Недостатки:
    Твердая как по мне, даже очень
  • Станіслав Б***
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

Добрий день, ми замовили подушку, а прийшло казна що. Якісь маски. Підкажіть будь ласка, як ми можемо отримати наше замовлення?

Дякую.

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що замовлення не відповідало вашим очікуванням.
      Щоб детальніше розглянути ситуацію та допомогти вам, будь ласка, зверніться на нашу електронну пошту, яка вказана на нашому сайті.

Ми прагнемо покращити якість обслуговування і вирішити всі ваші питання максимально швидко.

Дякуємо за розуміння!

• Игорь К***
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x29

В состав ткани входит хлопок и полиэфирное волокно, которые придают мягкость, легкость, прочность и простоту в уходе.

Достоинства:
    Хороший, недёжный. Рекомендую!