Отзывы покупателей о Подушка MirSon Memory №741 Dorotea Memory упругая 50х50 см (2200003263916)
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Одна з найкращих невеликих подушок за м'якістю та гнучкістю. Дякую!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно, що подушка MirSon Dorotea Memory вам сподобалася.
Бажаємо вам комфортного та здорового сну!
- Єгор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Отримав, хороша подушка. Спати комфортно, все подобається
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно, що подушка MirSon Memory Dorotea вам сподобалася та забезпечує комфортний сон. Раді, що все влаштовує
Бажаємо приємного відпочинку та дякуємо, що обираєте MirSon!
- Мирослав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Хорошая упругая подушка, качеством доволен.
Рекомендую!
- Мілана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Сподобалась подушка,пошита з хороших матеріалів)
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Дуже якісна!!
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
ЗАказала впервые подушечку,очень довольна качеством ,спасибо ))))
- Достоинства:
- упругая,хороший чехол
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Хорошее качество подушки,упругая как нужно
- Достоинства:
- качество
- Григорій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка чудова, спати на ній комфортно. Гарний баланс жорсткості, розмір ідеальний
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що подушка подарувала вам комфортний сон, а баланс жорсткості та розмір виявилися ідеальними
Нехай і надалі дарує вам правильну підтримку, приємний відпочинок та солодкі сни
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!
- Тамара Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Спочатку замовляла подушку 40*40 - чудова без зайвих слів зі 100% наповненням піни. Плюс є усі застібки, щоб була можливість витягти частину наповнювача, якщо надто пружно.
Потім замовила розмір 70*70 - відсутня застібка на чохлі, в якому знаходиться весь наповнювач, там просто зшита тканина. І також видно, що наповнювач не 100% піна, а проглядаються якісь домішки на вид синтетичної вати.
Цікаво, що можливо розмір подушки впливає на заявлену якість.- Достоинства:
- Недостатки:
- Відсутність застібки, не 100% піна Memory, як заявлено
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка так себе, становиться лучше если вытащить часть наполнителя и поспать на ней несколько дней, чтобы она немного уменьшилась в размерах. Эффекта пены нет, часть подушки мягкая, другая твердая. Не могу назвать ее самой удобной, но и самой плохой тоже. К покупке не рекомендую, лучше выбрать вариант получше
- Достоинства:
- Как таковых нет
- Недостатки:
- 1. Не стоит своих денег, для такого качества слишком дорого
2. Описание не соответствует товару, пишется что 100% пена, но пеной там и не пахнет, 75-80% это синтетический пух
3. Неприятный запах
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка не сподобалась , ніякого меморі ефекту. Чохол неприємний на дотик, синтетичний
- Достоинства:
- Можна вийняти потрібну кількість наповнювача при потребі, зйомний чохол
- Недостатки:
- Просто синтетична подушка, наповнювач - суміш волокна зі шматками піни меморі
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
більше схожа на звичайну подушку, ніж на меморі. на мій смак - екстремально висока, тому сказала би, що на любителя.
- Недостатки:
- синтетичний чохол, дуже висока
Дякуємо за ваш відгук!
- Олександр В***Продавец: Rozetka. Размер: 40x40
Ніяка вона не тверда. Таке враження що наповнення не повне. Чере тканину відчувається шматки чогось. Маю одну з стружки піни вона зручна для мене. Мав надію що ця буде схожа . Чохол не міг зняти зажувало з середини волокна . Таке собі . Як по мені не коштує своїх грошей.
- Достоинства:
- Подушка
- Недостатки:
- Погана подушка.
Дякуємо вам за відгук.
Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження від подушки. Ми дуже цінуємо зворотний зв’язок від наших клієнтів і хочемо детально розібратися в цій ситуації.
Для оперативного вирішення питання просимо звернутися до відділу контролю якості за контактами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника. Також ви можете написати нам через офіційний сайт.
Компенсацію транспортних витрат та вашого часу ми беремо на себе.
Ще раз перепрошуємо за ситуацію та гарантуємо, що зробимо все можливе для її якнайшвидшого вирішення.
Будемо вдячні за можливість виправити ваше враження про нашу продукцію.
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x40
купувала чоловіку на передову, але розчарувались обоє. ніякого меморі ефекту, наповнена синтетичним пухом з рваними шматками піни в малій кількості. дуже висока і не комфортна. не рекомендую
- Яніна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x40
Наповнення зі шматків пени.Дуже незручно, якби знала що це не піна а порізані шматки ні за що не купила за таку ціну.
- Достоинства:
- Доставка, упаковка.
- Недостатки:
- Введення в оману покупця,бо піна меморі порізана на шматки,чого не було вказано в анотації
Дякуємо за Ваш відгук!
Як і зазначено в описі до товару наповнювач подушки 100% стружка Memory.Якщо Ви бажаєте придбати подушку із 100 % піни Memory рекомендуємо переглянути подушку за посиланням: ссылка
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Наповнення в одній подушці не відповідає заявленому. Замість піни сінтопон і трошки піни. Хочу повернути.
- сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Дуже тверді, так як має працювати піна навіть приблизно такого немає. Товар не відповідає опису. Написав на гарячу лінію щоб повернути товар написали що цей товар поверненню не підлягає(
Дякуємо за Ваш відгук!
Можливо, Вам не підходять подушки саме зі стружкою меморі. Ми можемо запропонувати Вам подушку зі 100% піни Memory Soft. Цей матеріал тонко реагує на навантаження та тепло: під вагою тіла людини та впливом її температури структура матеріалу розм'якшується і легко підлаштовується під анатомічні контури.
Переглянути дані подушки Ви можете за посиланням:
ссылка