Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Подушка антиаллергенная MirSon №0378 ЕсоТенсель Modal средняя 45х45 см (2200003264357)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Сергей С***

Хорошая подушка,мне понравилась.

Достоинства:
    В меру упругая
    Недостатки:

Подушка антиалергенна MirSon Eco Тенсель (Modal) №0378 (40*60 см)
      Хороша подушка, мені сподобалася.

Переваги: помірно пружна, зручна для сну, приємна на дотик.
      Недоліки: не виявлено.

• Евгения Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Подушку купили для дитини. Наповнювача було дуже багато, вийняли і просто чудово. Користуємося приблизно місяць. Ніяких зауважень немає.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не виявили

• Ріна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

А що ви хотіли за такі гроші ?)

Достоинства:
    дешево, зручно , гарний дизайн
    Недостатки:
    за ці кошти все ок

• Екатерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Подушка прийшла брудна! Чохол, в який вона була упакована, з тканини, напевно десь валявся.... чия вина, Розетки чи виробника, невідомо. На перший погляд не помітно, але як почала роздивлятись, щоб вдягти постіль і дитині у ліжко покласти, побачила брудно-сіру велику пляму.... прийшлось прати. Сама подушка якісна, але для дитини половину наповнювача вийняли, дуже висока була.

Эксперт Rozetka

• Вера П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Правда, для меня пришлось не много убрать наполнителя

Достоинства:
    Отличная подушка!
  • Котрехова Е***
    Продавец: Rozetka. Размер: 40x60