Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Подушка антиаллергенная MirSon 1161 Valentino EcoSilk Высокая 45х45 см (2200003264623)

Оценка пользователей 3.93/5
  • Светлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Не рекомендую для купівлі. Через пару місяців збилася комками.

Достоинства:
    Недостатки:
    через пару місяців збилася комками

Дякуємо за Ваш відгук!
      Вибачте за незручності. Інформацію передано відповідальним особам. Ми можемо запропонувати Вам докупити окремо наповнювач до подушки, щоб Ви могли й надалі користуватися нею. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості нашої продукції. Переглянути наповнювач до подушки Ви можете за посиланням:
      ссылка(2200000656865)

• Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

за 2 місяці здулися... наразі не допомагає навіть розпушення наповнювача окремо. купляти новий і наповнювати і так кожні 2 місяці...

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    за 2 місяці здулися...

Дякуємо за відгук!
      Вибачте за незручності. Ми вже передали інформацію відповідальним особам. Зробимо все можливе, щоб покращити якість нашої продукції.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Валерий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Купляв високу у лютому.Через 3 місяці вона перетворилась на блінчик.Прийшлось купити 1 кг. холлофайбера і наповнити. Не раджу купляти такі подушки

Достоинства:
    Недостатки:
    Стала низька

Дякуємо за Ваш відгук!
      Перепрошуємо за незручності.Маємо зазначити, що наповнювач подушки EcoSilk.Оскільки подушка була у використанні ми можемо запропонувати Вам докупити окремо наповнювач, щоб Ви могли самостійно регулювати необхідну Вам кількість наповнювача в подушці.

• Артём Б***

Очень хорошие подушки

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Подушка хороша,є можливість зменшити,а потім при потребі добавити наповнювач.

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка хороша,але дуже багато наповнювача.Добре що є можливість його зменшити.

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Подушка класна. Дійсно висока та пухка. спокатку навіть здалося, що занадто. Але після місяця використання втопталася і стало те, що треба. Крім того, є блискавка, можна вийняти частину наповнювача, а за потреби повернути його.

• Данило С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка ціла, добротна але прийшла трохи брудна

Недостатки:
    Трохи брудна

Дякуємо за відгук!
      Ми перепрошуємо за дану ситуацію.Ми вже передали інформацію відповідальним особам для запобігання повторень подібних ситуацій в майбутньому.

• Володимир Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60

Гарна подушка, довелося відібрати трохи напрвнювачу

• Андрій

Добре

• Олеся К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Взяли саму товсту, як полюбляє чоловік. Нарікань немає. Два місяці - стан чудовий.

• Лариса У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x50

Сплю з задоволення !

• Наталія К***

• Наталия

#мояраспаковка

подушка удобная, без комков, приятная на ощупь наволочка, не шелестит. удобно то, что подушку можно уменьшить/увеличить, есть молния.
    можно для начала вынуть лишний наполнитель, а потом когда немного сомнется - добавить.

спасибо Розетка для отличный сервис и оперативную доставку! 5*

• Ангелина П***
    Продавец: Rozetka. Размер: 60x60

Приобрела Подушечку через интернет в первие очень Переживала. Словом, очень уж хорошая подушка оказалась. Так что всем, кто, может быть, видел и думает, взять или не взять, рекомендую. Не сомневайтесь.

Достоинства:
    все