Отзывы покупателей о Подушка MirSon антиаллергенная №718 Dorotea Thinsulate мягкая 40х40 см (2200003267730)
- Приходько Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Брала дві такі подушки, перша нормальна, друга дуже висока і незручна, період замовлення між однією і другою 5 днів
при всьому дуже жорстка.- Достоинства:
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук!
Завдяки боковій блискавці Ви можете самостійно регулювати висоту подушки.
- Уляна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Чудова подушка )
За свої гроші просто ідеально!- Достоинства:
- Приємна на дотик
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45x45
Подушка як треба: м'яка, рівненька, акуратно пошита. Вказані всі матеріали, розміри, ступінь твердості. Багато різних наліпок для вимогливих замовників. Запаху немає, наповнювач тінсулейт, пухкий, великими комками, рівномірне набиття. Перше знайомство вдале, а далі як покаже себе
- Достоинства:
- Все згідно з описом
- Недостатки:
- На випробуванні
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Для ребенка то что нужно,и низкая и нет сторонних запахов)
- Карина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Дуже зручно використовувати подушку,брати навіть у подорожі,вона невеличка і спати досить зручно!)
- Роман Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Для тих хто любить м які подушки ( восновном для тих хто на животі спить ). Яко не зіб єтся з часом то буде норм для мене ( хто не любить м яких тим краще не брать ).
- Недостатки:
- За край блискавки що на упаковці, з середини може зацепить подушку і покоцать тканину