Отзывы покупателей о Подушка антиаллергенная MirSon Hand Made Royal Pearl Thinsulate 916 средняя 50х50 см (2200003270211)
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Середня жорсткість підійшла ідеально. Після сну не болить шия, прокидаюся бадьорим.
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що середня жорсткість подушки підійшла вам ідеально, а сон став настільки комфортним, що ви прокидаєтесь бадьорими та без болю в шиї
Саме такі враження наших клієнтів для нас найцінніші
Користуйтесь із задоволенням, нехай подушка і надалі дарує вам здоровий та комфортний сон
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60
Гарна подушка.Дитина задоволена .Якісна.
Велике дякую.- Достоинства:
- М'якенька, тримає свою форму.Якісна тканина,гарна.
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка хорошая. Уже почти год использую все ок.
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Поначалу понравилась, в меру твердая и по высоте идеально, но спустя 3 месяца высота стала в 2 раза меньше от новой (брал 2 шт, вторая просто лежала на будущее)
- Недостатки:
- Быстро потеряла свою форма. За 3 месяца стала в 2 раза меньше по высоте
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка крива, не вирівнюється, як не старались її розпушити. Для мене жорстка трохи. На фото тканина з легким блиском. Реально простеньке матове полотно. Купувала на подарунок. Надіюсь добре буде спати. Собі таку не хочу. Розчарована. Тільки на фото все ідеально.
- Ольга Я***
Сатин- жакард дуже низької якості. Як придивитись зблизька -то увесь з маленькими вузликами, ниточках.
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушечка чудова. В міру тверда і в міру мякенька. Зручна висота. Приємна для сну.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка отличная!!! Очень рекомендую. Искала антиаллергенную подушку для сына (11 лет), много перечитала информации о напиолнителях и материалах , остановилась на этой и не ошиблась. Сын спит на подушке третий месяц, наполнитель не сбивается.
- Достоинства:
- Качество наполнителя и чехла, можно менять высоту, можно стирать в машинке
- Недостатки:
- Не обнаружила.
Представитель поставщикаДобрый день! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!
- НадеждаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Купляла для дітей (дорослих). Дуже зручна. Голова і шия не болить після сну. Спочатку доньці подушка виявилась висока - вона вийняла частину наповнювача. Через пару тижнів повернула на місце. Всі задоволені. Обслуговування як завжди на висоті. Дякую.
- Достоинства:
- Дуже зручна. Голова і шия не болить після сну.
- Недостатки:
Представитель компанииДобрый день, уважаемая Надежда! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!
- ІринаПродавец: Rozetka. Размер: 40x60
Зробила замовлення 3 жовтня, товар мала отримати 7 жовтня, розетка вирішила сама відмінити замовлення, це що у вас за такий сервіс?
- олег р***
В телеграм Розетки написали? Там підтримка зараз.
Представник постачальникаДоброго дня! Зверніться до чат-боту Розетки в телеграмі для вирішення цього питання.
- Котрехова Е***Продавец: Rozetka. Размер: 40x60
какая высота?
- Бузина О***Продавец: Rozetka. Размер: 40x60
Стоит подушка не дёшево, но ведь для себя и своего ребёнка ничего не жалко. Цена оправдывает качество.
- Достоинства:
- качество
- Недостатки:
- не нашла