Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Подушка пуховая MirSon Экстра 113 средняя 50х50 см (2200003279245)

Оценка пользователей 4.16/5
  • Ульяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

От сижу я перечитую відгуки про те що пух лізе чи там у когось щось збивається,ну от люли добрі ви серйозно? Ви читали опис?наповнення пір'я!Так от для таких випадків можна в будь якому магазині купити додатково чохол або на крайняк в наволочку ще одну подушку свою.Згадайте як колись ми й самі в дитистві спали на подушках з пір'я і нічого коритувалися,тому дивно деяких дорослих людей читати в коментарях.

• Лілія В***

Повністю відповідає очікуванням

Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що подушка повністю відповідає вашим очікуванням
      До цієї подушки чудово підійдуть наволочки 50*70 см з натуральних тканин:
      100% бавовна бязь - щільна, зносостійка, добре дихає
      Якщо бажаєте, можемо залишити посилання ссылка

• Наталія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Дуже зручна. Це не перша моя покупка,я задоволена.

Щиро дякуємо за Ваш відгук про пухову подушку MirSon Екстра 113 (середня, 50*70 см)!
      Нам надзвичайно приємно, що Ви вже не вперше обираєте нашу продукцію та залишаєтесь задоволені якістю і комфортом.

Нехай подушка дарує ще більше приємних ночей!

• Юля Б***

Супер подушка, рекомендую

Щиро дякуємо за ваш відгук та довіру до нашої продукції!
      Нам дуже приємно, що подушка вам сподобалась.
      Рекомендуємо і надалі звертати увагу на серію MirSon!

• Вадим С***

Пухова

Достоинства:
    Форму тримає
    Недостатки:
    Не виявив

Дякуємо вам за відгук! Раді, що пухова подушка MirSon Екстра 113 вам підійшла і добре тримає форму. Ваш комфорт і задоволення від користування нашою продукцією для нас надзвичайно важливі!

• Юлія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що наповнювач MirSon Eco-Soft 250 г вам підійшов і допоміг оновити улюблену подушку — приємно знати, що вона отримала друге життя
      До подушки можемо запропонувати знімний чохол із 100% бавовни — натуральна, дихаюча тканина забезпечить комфорт і додатковий захист наповнювача.
      З радістю допоможемо підібрати !
      ссылка
      З повагою,
      MirSon

• Стужак А***

Клас!!!

Щиро дякуємо за ваш короткий і надихаючий відгук про пухову подушку MirSon Екстра 113 50*70 см!
      Раді, що вона вам сподобалась - це найкраще підтвердження якості.
      Щоб подушка залишалась охайною й служила ще довше, рекомендуємо наволочки розміру 50*70 см з натуральних тканин- бавовна або сатин:
      Переглянути наволочки 50*70 MirSon ссылка

Будемо раді вашим новим замовленням!

• Дима К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Не твердая,как раз то что нужно!Пошита хорошо!

• Мальченко М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Нічого не пробивається крізь чохол)Гарної якості пошиття на вищому рівні)0Вдячна за товар))))

• Полина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

В использовании около полугода. Пока все отлично). Наперник плотный, пух не лезет. Пошиты качественно.

Достоинства:
    Все хорошо
    Недостатки:
    Наверное, цена. Сейчас как-то слишком дорого, по-моему, это не их цена
  • Мельничук Е***
    Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Я рекомендую эту подушечку для тех, кто любит спать на удобных и мягких подушках. Приятного вам сна!

Достоинства:
    Качество
  • Чайка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Дуже дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно, що пухова подушка вам сподобалась і виправдала очікування
      До неї чудово пасують наволочки з натуральної бавовни м’які, дихаючі та приємні до тіла. Якщо буде цікаво лишаємо посилання ссылка

• Владислава К***

Подушка приємно здивувала!
    Не шарудить, перо не колеться — комфортна і зручна. Як для бюджетного сегменту — якість дійсно хороша.
    Про синтапон — мабуть, хтось помилився Це повноцінна пухо-пір'яна подушка, і за такі гроші — дуже гідний варіант!

Достоинства:
    Ціна та якість — на своєму місці
    Недостатки:

Щиро дякуємо за ваш детальний і приємний відгук!
      Нам дуже приємно чути, що подушка справді комфортна та перевершила очікування — ми стараємося зробити якість доступною
      Дякуємо також за уточнення — так, це повноцінна пухо-пір’яна подушка, без синтепону.

До речі, до цієї подушки чудово пасують наші натуральні наволочки з бавовни — м’які, дихаючі й приємні до тіла. Якщо цікаво — із задоволенням підкажемо варіанти, ось посилання ссылка

• Соня

Якщо дружите з ниткою та голкою, то перевірте склад наповнення, зробить фото, а вже потім пишить по чиїсь помилки.

• Зоряна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

пух не лізе,якість у подушки зважаючи на ціну доволі не погана.

• Тарас Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Все окей. Подушка клас. Дякую задоставочку. Отримав яку замовляв 50×70.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Ніяких

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Такі подушки повинні бути тільки в чехлах,зрозуміло що пір'яне наповнення може лізти,якщо чесно дивуюся коментарам дорослих людей стосовно цього,це ж логічно.

• Магдалина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Забрала замовлення доволі швидко.Стосовно отримання подушки все було швидко,забрала на точці видачі.В міру мяка подушка.Користуюся уже доволі довго.Не маю нарікань на якість.

• Фитченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Замечательная подушка, высота отличная ,по мягкости идеально для меня)Закажу еще одну)

• Жук А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Супер,прекрасная подушка!Не твердая и не очень мягкая,не проваливаешься

• Хиловская Л***

Замечательная подушечка,просто супер))
    Спасибо за хорошее качество!!

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Замовляв дружині 7 років назад.
    Тепер хоче таку саму і ніяку іншу. Почитав зараз відгуки-неоднозначні.
    Можливо змінилась якість?
    Але ризикну замовити ще раз...

Достоинства:
    Послужила 7 років, задоволені.
    Недостатки:
    Зараз відгуки різні-нестабільні...

Щиро дякуємо за те, що вже багато років обираєте продукцію Mirson!

Нам дуже приємно, що подушка прослужила вам 7 років і залишила такі гарні враження. Ми цінуємо вашу довіру та розуміємо ваші хвилювання щодо відгуків. Запевняємо, що ми постійно контролюємо якість нашої продукції та працюємо над її вдосконаленням. Сподіваємося, що нова подушка також повністю виправдає ваші очікування. Дякуємо, що залишаєтеся з Mirson!

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Дуже сподобалася подушка, буду ще купувати продукцію Мірсон! Дякую!

Дякуємо Вам за чудовий відгук!

Нам дуже приємно, що пухова подушка MirSon Екстра 113 Вам сподобалася. Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою та плануєте й надалі обирати продукцію MirSon.

Щиро дякуємо за довіру! Нехай подушка дарує Вам комфортний та приємний сон.

З повагою,
      Команда MirSon

• Аріна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Нарешті знайшла ідеальну подушку під форму своєї голови. Спати комфортно!

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що пухова подушка MirSon Екстра ідеально підійшла вам за формою та забезпечує комфортний сон. Саме такого результату ми й прагнемо

Бажаємо вам приємного та здорового відпочинку. Дякуємо, що обираєте MirSon!

• Виктор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Брал для жёны,ей очень понравилось, мягкая быстро восстанавливается, буду брать ещё одну для себя

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Нету

• Айнар К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Все супер !!!

• Лепешко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

подушка приємна на дотик,недоліків немає)Замовила цю на пробу,тепер візьму ще одну))))

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    Не знайшла

• Аліса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

ДУже сподобалась подушка,приємне наповнення всередині

• Клопотенко О***

Хороша,гарно прошита

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Чудова подушка,акуратно прошита та гарно тримає форму))

• Владислав А***

хорошая, магкая

Добрый день, уважаемый Владислав! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Хороша

Представитель поставщика

Добрый день! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Костя Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Ровно под года как спим на этих подушках. Форму держат. Шея не болит. Вообщем сон, то что надо!

Достоинства:
    Держат форму. Ощущение прохлады. Не пахнут. Мягкие и комфортные
      Представитель бренда

Добрый день, уважаемый Константин! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Кітаєва А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60

Зручна подушка середньої мягкості .так як заявлено в описі.

Достоинства:
    Міцний сон
  • Серж
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Шикарная подушка, очень элегантная. Брали уже видев ее в живую, в реале она смотрится в разы прикольней, чем на фото. Очень приятный цвет и рисунок, качество отличнейшее. Будем брать еще две на подарок, сам такому подарку был бы очень рад!

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка сподобалася. Дійсно м'яка і гарно тримає форму. Покупкою залишилася задоволена.

• ТЕТЯНА Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Подушка супер.
    На конец то я высыпаюсь.
    Большое спасибо продавцу.