Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Подушка ортопедическая MirSon №7014 Elite Green Nature Julia Women 59х43х10 (2200003399523)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Елізавета М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43x59

Виконана із дихаючого матеріалу , дуже м'яка

Дякуємо вам за відгук!

Раді, що подушка MirSon Elite Green Nature №7014 Julia Women вам сподобалась, а її матеріал забезпечує комфорт і м’якість
      Користуйтеся із задоволенням!

• Едуард С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43x59

Дуже зручна подушка. Спочатку здалась зависокою, але насправді дуже зручна. Замовляв на подарунок і був приємно здивований тим,що вона була в коробці. Зрозумів що сам таку хочу

Достоинства:
    У коробці, з ефектом пам'яті, зручна

• Вьюнник К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43x59

Покупали на подарок, хорошого качества.

Достоинства:
    Цена, Качество
    Недостатки:
    нету
  • Борохович О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43x59

все що описано в перевагах.

Достоинства:
    комфортна , перестала боліти шия після сну , не нагрівається .

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43x59

Отличная подушка, со скидкой вообще супер. Брали на подарок - в подарочной упаковке.

Достоинства:
    Качество и цена со скидкой понравились)

• Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43x59

По такій ціні подушка не топ…

• Тарас
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43x59

Купив подушку, приніс додому, полежав 5 хвилин, щоб перевірити чи нормальна. Виявилася зависока, але розетка не хоче проводити обмін / повернення. Тепер я бачу, що на сайті пише, що вона обміну не підлягає (цей напис мав би бути більш видимим для користувачів), вирішив почитати закон про права споживачів, і не бачу там нічого, під що б підпадала ця подушка ссылкатут чітко вказано, що пір'яно-пухові вироби та білизна постільна не підлягають обміну / поверненню, але відколи це гіпоалергенна подушка наповенена штучною піною відноситься до таких товарів ??? Дзвонив з цікавості в Держпродспоживслужбу, там мені сказали, що така подушка не підпадає під цей перелік і, впринципі, я б мав змогу її повернути, але розетка відмовляється, кажучи, що вона під цей перелік підпадає, але я перлік скинув, можете ознайомитися і вказати мені під який пункт ??? Не рекомендую брати цю, чи будь-яку іншу подушку в розетці, бо як тільки ти її виніс за поріг точки видачі, вона вже пухова і "користована", беріть лиш якщо точно знаєте, що підійде (як?) або готові попрощатися з грошима

Достоинства:
    М'яка
    Недостатки:
    Зависока, неможливо повернути в розетці
    • Жанночка

И хорошо что не принимают, значит мне потом не продадут подушку, на которой "полежал" незнакомый человек. Фу....

• Тарас

Жанночка, це ваша справа.
      Якщо ви думаєте, що прилягнути на подушку в чистій наволочці на кілька хвилин це жах, то напевно вам не потрібно навіть задумуватися, скільки людей її тримали в руках в процесі виготовлення і до того моменту як вона вам доїде, звісно вони всі були в стерильних рукавичках і масках і навіть біля неї не дихали. Майте наувазі, що подушка не приходить в герметично запакованому пакеті, а просто в незапечатаній коробці.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!