Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья MirSon Бязь 17-0507 Peppa Односпальный (2200003623840)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Давид К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Купували для дитини, якість хороша, подразнень чи алергії немає.

Дякуємо за ваш відгук!

Нам дуже приємно, що ви обрали наш комплект для дитини та залишилися задоволені його якістю.

Особливо раді, що тканина виявилася комфортною та не викликала подразнень чи алергічних реакцій.

Дякуємо за довіру до MirSon! Бажаємо вашій дитині солодких снів, затишку та комфортного відпочинку!

• Богдан Р***

чудовий вибір для дитячої кімнати!

Вітаємо!

Щиро дякуємо вам за відгук.

Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни став чудовим вибором для дитячої кімнати. Ми раді, що ви залишилися задоволені своїм вибором та якістю виробу.

Бажаємо затишку, яскравих вражень і солодких снів!

• Віталій Д***

Для дитячого ліжечка ідеальний комплект, хороша якість тканини.

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни MirSon Peppa 17-0507 став ідеальним вибором для дитячого ліжечка.

Якість і комфорт малюків — наш пріоритет. Бажаємо вам та вашій дитині затишних і солодких снів!

• Оля М***

Моя дитина в захваті від принта насичені яскраві кольори саме головне тканина натуральна та не линяє

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що дитині сподобався принт, а яскраві кольори та натуральна тканина дарують задоволення від користування. Нехай комплект постільної білизни MirSon 17-0507 Peppa приносить лише радість та комфорт!

• Иван О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Размер не соответствует. Простынь и пододеяльник 145, а не 160 и 200 как написано. На фото кровать шириной 160. Не советую.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!