- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
хорошее качество,прекрасно прошито
- Достоинства:
- цена и качество подушки
- Людарчук К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Набор классны. и качество отличное. Ткань самого наперника кораловго цвета, как и на фото.
Наполнитель очень плотный, и жесткий. Кто любит спатьна твердых подушка, тотименно по этому аресу. Довольна всем. Спасибо. - Войналович Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Набор прекрасный, и качество хорошее, наполнитель отличного качества. Цвет красивый, насыщенный. Две подушки заполненны одинаково, так как у меня есть вессы специальные. И цена хорошая! Спасибо.
- Дарья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Набор классный и очень качественный, наполнитель прекрасный. Мне подошел, именно такие подушки как требовались. Кораллового цвета, пришли упакованы в пакеты плотные, не попачканы. Наполнитель пена кусками мемори и какой-то холофайбер. Но, главное что у меня перестала болеть шея и нет головной боли по утрам.
- Достоинства:
- Ткань, наполнитель. Удобно спать.
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Прекрасні подушки.Задоволені.
- Павло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Супер. Дуже сподобались.
Висота як треба, щільність також.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Зручні подушки. Почав спати краще.
- Достоинства:
- Отримав товар який очікував. Якість.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Вікторія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Набірчик просто чудовий))))
- Достоинства:
- гарна якість
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
гарної якості подушки!
- Матвиенко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Хорошие подушечки,спасибо большое за качество и такую доступную цену.
- Поліщук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Гарна ціна для таких подушок)
Замовлю ще такий самий набір поки по такій вигідній ціні))))- Достоинства:
- Ціна та якість
- Инна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Все супер
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки сподобались!
Чудова якість, тримають форму, комфортні!- Достоинства:
- Ціна, якість
- Ганжа Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки дійсно дуже гарні,чудово тримають форму ,в середині дійсно кусочками є піна меморі.посторонього запаху не було.дуже задовленна покупкою.тепер потрібно ще одіялко до них купити :) рекомендую до покупки .
- Достоинства:
- Не дорогі
- Недостатки:
- Не побачили
- Янина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
классные
- Достоинства:
- удобные
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки очень удобные , шея не болит . Ткань чехлов тоже хорошего качества, а вот пошив не очень. Если расстегнуть змейку , во внутри срез никак не обработан ,ткань разлазится. Подушка - мемори на минималках , но за такую цену очень даже хорошо. Посмотрим сколько прослужит. А вот упаковка и доставка ужас! Подушки были упакованы в тонкий пакет , который , видимо в дороге , был изрезан примерно в шести местах . Распаковку снимала на видео , так как боялась, что подушки тоже порезаны , но все обошлось .
- Достоинства:
- Недостатки:
- Упаковка
- Янина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Норм,
Не оч ровные швы - ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Виявились пружнішими ніж очікувалося. Як подушка під спину - норм.
- Екатерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Спочатку дуже сподобалось, було дуже зручно і шії і голові, але через два тижні збилось і взялось грудками, поміж яких пустоти!! Не рекомендую!
- Достоинства:
- Перші два тижні зручіно
- Недостатки:
- Взялось грудками
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Ну такоє....
Але що хотіти від подушки за таку ціну...
Виробник позиціонує ці подушки як якцію, але це їх зелена ціна... Якби я їх купила за повну вартість - була б розчарована, хоча і так від них не в захваті... Словом, це не той випадок, коли класний товар за малі гроші...- Достоинства:
- Якісний чохол
- Недостатки:
- Наповнювач... мені здається подушки втратять форму і зіб'ються після першого прання.
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Дуже рідко пишу відгуки такого плану.
По перше-подушки важкі і дуже дивні , 2-є хімічний запах, через годину після чого в роті з'явився присмак як після прибирання важкою хімією і навіть стала чутливою емаль зубів, 3- при отриманні ніхто із співробітників розетки не запропонував передивитись товар а наступного дня при спробі повернення повідомили, що товари даної категорії не підлягають поверненню. 4-вироблені подушки 2022 року. Їх життя після придбання становитиме 2 доби, тому що навіть стати декором таким виробам, наповненим будівельним сміттям-не судилося. Взагалі сталося враження, що виробник познущався над майбутніми покупцями своїм витвором мистецтва. Я дико вражена і хоча Розетка був один з найулюбленіших інтернет-магазинів-тепер буду оминати....- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- Все інше
Представник постачальникаДоброго дня! Заздалегідь приносимо вибачення за завдані Вам незручності. Просимо Вас написати нам на пошту [email protected], для більш детального розуміння ситуації. А ми в свою чергу розглянемо Ваш лист та обов'язково вирішимо дане питання. Будемо вдячні за зворотній зв'язок. Зробимо все можливе аби Ви залишились задоволені від нашої продукції та обслуговування.
- Драч В***Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Не очень. Жёсткие и сил но объемные. Не влазят в наволочку по их размеру. Оставили подкладывать под спину) но не спать
- Недостатки:
- Слишком искусственные