Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Одеяло MirSon зимнее Евро 220x240 см Шерстяное Супер Теплое №1737 Eco Light Coral (2200003710366)

Оценка пользователей 4.45/5
  • Ангеліна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Ковдра дуже тепла, в ній швидко зігріваєшся. Дякую!

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що зимова вовняна ковдра MirSon Eco Light Coral виправдала ваші очікування та швидко дарує тепло й комфорт. Саме для холодних ночей ми й створюємо такі моделі

Дякуємо за довіру до MirSon і бажаємо вам затишного та теплого сну!

• Олег Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

З усіх варіантів цей виявився найбільш підходящим за всіма критеріями. Відмінна ковдра, мінусів немає

Щиро дякуємо за ваш вибір та довіру!
      Раді чути, що зимова вовняна ковдра MirSon Eco Light Coral 140x205 см ідеально вам підійшла та повністю відповідає всім критеріям.
      Ваші слова — найкраща оцінка нашої роботи. Нехай вона дарує вам тепло та затишок цілу зиму!

• Геннадій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

за розміром все підійшло, запаху неприємного від ковдри немає, дуже тепла, досить невелика вага як для такого розміру. 5/5

Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук!
      Раді, що вовняна зимова ковдра MirSon №1737 (140*205 см) повністю вам підійшла та виправдала очікування.

Відсутність запаху, приємна вага й справжнє тепло — саме те, що ми прагнемо забезпечити кожному клієнту.

Дякуємо за довіру до MirSon!

• Сергій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Ковдра мала бути "зимова супер тепла", а на етикетках пише "демі"

Недостатки:
    Опис на сайті не відповідає дійсності

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Хорошее одеяло, точно такое как на первом фото, брала полуторное, в стиралку поместилось хорошо, можно стирать, для меня это был важный момент.

Достоинства:
    Натуральные материалы овчина
    Недостатки:
    Нету

• Марианна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

мне понравилось одеяло,хорошее качество,приятная цена

• ВАСИЛЬЧУК А***

ХЛОРОШЕЕ ОДЕЯЛО,МНЕ ПОНРАВИЛОСЬ))СПАСИБО))))

• Свєта П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

як для такої ціни взагалі супер, охайно прошита ) на температуру в кімнаті 21 градус то ідеально )

• Валерія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Хороша ковдра,дуже приємна ціна )на всесезон супер,не жарка

• Светлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Ковдра легка ,тонкувата як для зими, підійде для весни та осені

Достоинства:
    пошита окуратно, розмір такий як заявлено продавцем

• Наталия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Одеяло неплохое. Лёгкое. Но для зимы тонковатое.

Достоинства:
    Лёгкое.
    Недостатки:
    Не достаточно теплое.
  • Любов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Користуюсь ковдрою кілька днів, вона зовсім, зовсім не тепла, хоча написано що зимова.

Достоинства:
    Гарний колір , відповідає опису. Якісно пошита, мягка
    Недостатки:
    Не тепла, зовсім не тепла, очікувала на теплу ковдру,
  • Панюта П***
    Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Купили одеяло, было запаковано в фирменном запаянном пакете. Дома померили размеры и вместо 215*155 одеяло было 203*150. На просьбу обменять на нужный размер ответили отказом( так что как одеяла возврату не подлежат). Я человек высокий и мне длинна одеяла очень важна, а у меня украли 15см длинны , так ещё и не хотят менять!еще раз проверить размеры нет возможности поскольку оно идёт в запаянной упаковке, при распаковке которой возврат уже невозможен((((

Достоинства:
    Недостатки:
    Не правильные размеры