Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Пододеяльник MirSon Бязь 17-0543 Hendri 160 x 220 см (2200003895605)

Оценка пользователей 4.44/5
  • Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 143 x 210

Сподобалась підковдра , дуже красивий принт. Взяли ще наволочку.

Щиро дякуємо за відгук!
      Раді, що вам сподобалась підковдра MirSon Бязь Hendri — приємно знати, що принт справив враження
      Бажаємо вам лише затишних моментів з нашою постіллю!

• Ірина Д***

Супер!
    Рекомендую!!!

Достоинства:
    Гарний пошив, шикарний малюнок, чудова якість!
    Недостатки:
    Немає!

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що підковдра MirSon Hendri вас потішила — і якістю, і дизайном.
      Ваші рекомендації надихають нашу команду працювати ще краще!

Бажаємо приємного користування та затишних ночей

• Людмила Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220

Непогана підковдра, брав для ковдри 200 на 220, по розміру вона більша, ніж ця ковдра та сидить занадто вільно. Більше недоліків не побачив, виглядає класно та на дотик теж приємна

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Нам приємно, що підковдра MirSon Hendri вам сподобалася за зовнішнім виглядом і якістю тканини.
      Дякуємо також за ваше зауваження щодо розміру — ми обов’язково передамо цю інформацію у виробничий відділ для перевірки.
      Нехай підковдра дарує вам комфорт і затишок

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 143 x 210

Підковдра з однієї сторони розірвана посередині на 30см. Купили товар ще у квітні, розкрили тільки зараз і таке розчарування. Обміняти навряд чи вже вдасться, тому перевіряйте завжди весь товар, щоб не попасти в таку халепу. Дуже прикро.

Достоинства:
    Гарний колір
    Недостатки:
    Розрив тканини на 30см

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Перепрошуємо за незручності.Для вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 143 x 210

Все ок. Колір сірий, такий як на фото. Якісь звичайна.

• Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 175 x 210

Все добре — пакування, якість, ціна (купувала за знижками). Але на фото сірий колір — а отримала синій, хоч про таке ніде й натяку нема...

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Інший колір, ніж замовляла

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Перепрошуємо за незручності.Інформацію передали на опрацювання.Стосовно вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 160 x 220

Супер котики синього та блакитного кольору. Хоч і котики іншого кольору ніж на фото, але я зірку не скидаю, бо такі саме і хотів. Приємна тканина для гарного відпочинку.

Достоинства:
    Тканина, колір

• Бондаренко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220

Великолепное качество.Ткань плотная,рисунок четкий.После стирки качеств своих не утратило

Достоинства:
    Качество ткани и принта
    Недостатки:
    К сожалению,получила я пододеяльник очень влажным,но это стало явно только при полной распаковке дома.Видимо,проблемы хранения на складе.Представитель Розетки быстро уладил ситуацию
  • Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 175 x 210

Занятная расцветка ) для подростков довольно неплохо )
    Упаковано добротно, на ощупь пододеяльник толстоканный, жесткий. После первой стирки на 30 градусах ткань стала тоньше и мягче. Цвет не потерялся. Отличный выбор за акционную цену. Ребенок доволен )

Достоинства:
    Расцветка, ткань.