Отзывы покупателей о Наволочка MirSon Бязь 17-0543 Hendri 40 x 40 см (2200003896671)
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 60 x 60
Здравствуйте, я делала заказ на несколько штук,этой наволочки в заказе нет,так наволочки с пионами
- Достоинства:
- Хорошее качество
- Недостатки:
- Не все вещи в наличии, к сожалению заказ забирал сын,он не проверил на Новой почте
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Представник постачальникаВітаю! Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що у замовленні не вистачало частини товарів. Обов’язково перевіримо інформацію щодо комплектації, Перепрошуємо за незручності.
- Алла П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Наволочки чудові, гарні. Ще б хотілося простирадло купити з такими котиками
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо Вам за такий приємний відгук! Раді, що наволочки Вам сподобалися та Ви задоволені якістю.
Дякуємо також за побажання щодо простирадла з таким принтом — обов’язково врахуємо Вашу пропозицію. Нехай покупка дарує Вам затишок та приємні сни!
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 40 x 40
Тканина - чудова, пошив - якісний. Дякую!
Представник постачальникаВітаємо!
Щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що Ви високо оцінили якість тканини та пошиву.
Бажаємо Вам приємного користування та будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Суперові наволочки! З MirSon дружу давно. Купуйте! Не пошкодуєте!
Дуже швидка доставка!
Рекомендую!!!- Достоинства:
- Дуже гарна якість, пошив. Малюнок, то шедевр!
- Недостатки:
- Немає!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такі теплі слова!
Нам надзвичайно приємно, що наволочки MirSon Hendri вам сподобалися — і за якістю, і за дизайном.
Особливо раді, що ви вже давно з нами — ваша довіра для нас безцінна.
Нехай кожна покупка приносить комфорт і задоволення!
З найкращими побажаннями, команда MirSon
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Маю таке покривало, взяла до комплекту і наволочку, чудова пара
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук Нам дуже приємно, що наволочка гарно доповнила покривало та склала чудовий комплект. Бажаємо Вам лише затишку й гармонії з продукцією MirSon.
З повагою,
команда MirSon
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Суперові наволочки! Дуже гарний принт!
Якісний пошив
Дуже багато товарів купляла цієї фірми- і зимові ковдри, і літню ковдру,і постільну білизну. Все найвищої якості! Миру і процвітання Вам! Ви робите чудові речі!- Достоинства:
- Гарний малюнок,суперова якість пошиву
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо вам за такі чудові слова! Нам дуже приємно знати, що наша продукція — наволочки, ковдри та постільна білизна — радує вас якістю і дизайном.
Якщо бажаєте, можемо запропонувати до комплекту стильну підковдру, яка ідеально доповнить вашу постіль.
Звертайтеся, будемо раді допомогти!
ссылка
З повагою,
Команда MirSon
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Якість непогана, але не було вибору, щоб обрати принт горизонтальний чи вертикальний, тобто мені хотілось, щоб котики "лежали" з дитиною в одному напрямку, а не поперек.
Буду перезамовляти, та тепер все буду перевіряти на точці видачі товару, а не вдома.
Не красиво буде виглядати постіль не в одному напрямку, в нас є вже такий принт покривала ( це на мій смвк, може комусь все одно ).- Достоинства:
- Цупка тканина на вигляд, розмір не перевіряла, бо буду повертати.
- Недостатки:
- Принт поперек подушки, неможливість на сайті при замовленні обрати напрямок самого принту, може бути несподіванкою.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані Вам незручності. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Якість добра
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 70 x 70
Замовляла 2 шт. Товар сподобався! Тканина і пошив гарні.
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Наволочки сподобались (замовляла одразу 2 шт) - товста та гарна тканина, не перекошені, малюнок на обох майже однаковий (всі голови йдуть впоперек), запах 21 см.
- Достоинства:
- Все чудово
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Гарна якість
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 45 x 45
Дякую
- Ната О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 70 x 70
Наволочка синя
Представник постачальникаДоброго дня!
Зверніться, будь ласка, до чат-боту Розетки для уточнення інформації щодо Вашого замовлення та не відповідності кольору.
- Наталья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Наволочка пришла синя з блакитним. Як замовити сіру?
- Достоинства:
- Вже на перший раз купую цих котиків, але наволочки прийшлось повернути. Сірі котики стали чомусь синьоблакітними.
- Недостатки:
- Колір товару невідповідає заявленому на сайті.
Представник постачальникаДоброго дня!
Зверніться, будь ласка, до чат-боту Розетки для уточнення інформації щодо Вашого замовлення та не відповідності кольорів.
- Светлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 70 x 70
Якість хороша, коти милі. Наволочка синьо-блакитного кольору, а чи не сірого. Серед синіх та блакитних кішок є одна біла.
- Достоинства:
- Наволочка синьо-блакитного кольору, ще краще, ніж сіра.
- Недостатки:
- Не відповідає картинці кольором, в описі сірого кольору.
Представник постачальникаДоброго дня!
Вибачте за незручності.Інформацію стосовно кольору опрацьовуємо та вирішимо дане питання якнайшвидше.
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Колір СИНІЙ!
Не СІРИЙ!
Якщо справа принципова, розчарування:(
Я розчарована вщент:((((- Достоинства:
- Не відповідає дійсності
- Недостатки:
- Колір не співпадає
Дякуємо за відгук!
Вибачте за спричинені незручності.Інформацію вже передали в роботу.Стосовно розв'язання даного питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.
- АнгелінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 50
По розмірах підійшла,колір та принт такі як заявленов описі до цієї наволочки.
- Достоинства:
- Наволочка гарно тримає колір.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Якість відмінна. Гарні котики. Але прийшли сині, а не сірі. Повезло, що це хлопчику і сині сподобались навіть більше, наволочка яскравіша.
Представник постачальникаДоброго дня!
Перепрошу за завдані не зручності.
Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Впевнені, що продукція MirSon принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Алла Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 60 x 60
Красивые котята.
- Достоинства:
- Качество
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Вже отримала.
- Достоинства:
- Дуже гарний пошив . Полотно плотненьке. Усе як требо, но зовсім другого кольору. Я замовляли сіро/бежевий , а прийшло сине/голубі/сірі. Так що майте на увазі.
- Недостатки:
- Прийшли зовсім другого кольору .Нам требо для дівчинки. Мріяли зібрати цілий комплект. І що робити?
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо, що залишили Ваш відгук.
Усю надану Вами інформацію щодо не відповідності кольору виробів вже передали виробнику тканини за для покращення її якості.
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Отличный пошив и качество материала. В сравнение сфотала длинную подушку с этим же принтом.
- Достоинства:
- Рисунок и качество материала.
- Недостатки:
- Жалко, что не на замочке.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 70 x 70
Наволочки красивые, плотные, расцветка соответствует описанию, но одна пошита перекошено!
Производителю...
Что за пошив?
Ваши работники, когда раскладывают ткани и подготавливают к раскрою, в состоянии разложить ткань не перетянуто?!!!
Я взяла 4 ваших комплекта на подарки!- Достоинства:
- Ткань: плотность и расцветка.
- Недостатки:
- Одна из наволочек перетянутая, после стирки это будет еще более заметно. Качество раскроя не качественное.
- Гудыменко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 70 x 70
Очень симпатичный принт. Размер соответствует заявленному. После стирки не садится.
- Достоинства:
- классный дизайн,качество
- Недостатки:
- не обнаружено
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 40 x 60
Пошиті чудово і якісно.
Але, я замовляла 2 шт. Одна горизонтальна, інша вертикальна.
Ніде нема ніяких попереджень, чи можливості вибору. Рандомно.- Достоинства:
- Красиві
- Недостатки:
- Пошиті горизонтально і вертикально.
- Ольга
А пододеяльник имеет продольный принт?
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Наволочка була б чудова якби не дірка посередині (фабричний брак).
- Достоинства:
- Гарна і якісна тканина
- Недостатки:
- Дірка
- Виктория Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Размеры: 50 x 70
Дуже класні ,плотна гарна тканина ,прання витримали.Хочу ще таке простирадло і під ковдру ,буде супер.
- Продавец SONMIR_homes
Вітаю! Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Дуже раді, що Вам сподобалася якість і щільність тканини та що вироби чудово витримали прання.
Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців. Користуйтеся із задоволенням!
- Виктория Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Размеры: 50 x 70
Все супер.Тканина гарна ,колір відповідає .Задоволена на всі сто.Раніше плед ще замовляла .Разом не погано виглядає.
- Продавец SONMIR_homes
Вітаю! Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що вам сподобалися якість тканини та колір виробу, а також що він чудово поєднався з пледом, який ви замовляли раніше. Нехай покупки тішать вас ще довгий час!