Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Наволочка MirSon Ranforce Elite 11-2409 Elma 70х70 см (2200004617152)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Василь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70

Малюнок Elma ніжний, заспокійливий, дитині дуже подобається. Тканина м'яка, не електризується

Вітаємо!
      Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що малюнок Elma сподобався вашій дитині та створює затишну атмосферу

Раді, що ви оцінили м’якість тканини та комфорт у використанні. Будемо раді вашим новим замовленням

• Кирило Т***

Чудова наволочка, дуже сподобалася

Щиро дякуємо вам за такий приємний відгук про наволочку MirSon Ranforce Elite 11-2409 Elma.

Нам дуже приємно, що наволочка вам сподобалася та залишила такі позитивні враження. Ми завжди приділяємо особливу увагу якості тканини, пошиттю та комфорту у користуванні, тому для нас дуже цінно отримувати такі відгуки.

Щиро дякуємо за довіру до MirSon. Будемо раді вашим наступним замовленням та новим враженням від нашої продукції.

• Роман Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70

За таку ціну просто чудова наволочка, настійно рекомендую цю модель

Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук про наволочку MirSon Ranforce Elite 11-2409 Elma.

Нам дуже приємно, що ви високо оцінили якість наволочки та її відмінне співвідношення ціни й якості. Особливо цінно для нас, що ви готові рекомендувати саме цю модель.

Ми завжди прагнемо, щоб продукція MirSon поєднувала комфорт, якісні матеріали та приємну вартість.

Щиро дякуємо за довіру до MirSon. Будемо раді вашим наступним замовленням та новим відгукам.

• Єгор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70

Зручна та довговічна наволочка, яка добре підійде для щоденного використання і комфортного сну

Недостатки:
    не знайшов

Доброго дня!

Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що наволочка виявилась зручною, довговічною та чудово підходить для щоденного використання

Раді, що вона дарує вам комфортний сон і повністю виправдала очікування

Користуйтесь із задоволенням, будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!

• Николаева Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70

Не рекомендую, покаталися дуже швидко

Дякуємо за ваш відгук

Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження. Тканина Ranforce Elite — це 100% бавовна, і при неправильному режимі прання або високих обертах віджиму можуть з’являтися катишки.

Рекомендуємо прання при температурі до 40°C на делікатному режимі з мінімальними обертами віджиму.