Отзывы покупателей о Пододеяльник MirSon Ranforce Elite 14-1312 Domiano 143х210 см (2200004621555)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Спальный размер: Полуторные

ідеальне доповнення для спальні, дуже задоволена покупкою.

Недостатки:
    не виявила

Щиро дякуємо вам за такий приємний відгук

Нам дуже радісно, що підковдра стала ідеальним доповненням до вашої спальні та ви задоволені покупкою

Нехай дарує комфорт і затишок щодня
      Будемо раді бачити вас знову!

• Павло К***

Крутий ніжний колір, приємна якість.

Достоинства:
    Якість за розумні гроші

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що ви оцінили ніжний відтінок та якість виробу.
      Ми завжди прагнемо поєднувати гарний дизайн і гідну якість за розумну ціну.

Дякуємо, що обираєте MirSon
      Бажаємо вам затишних і комфортних ночей!

• Олексій П***

Рядки рівні, кути добре оброблені.

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що ви оцінили якість пошиття та акуратність обробки деталей.
      Ми приділяємо особливу увагу кожному шву, щоб виріб служив довго та виглядав бездоганно.

Дякуємо, що обираєте MirSon
      Бажаємо вам затишних і комфортних ночей!

• Ирина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый. Спальный размер: Евро

Быстро доставили. Отличный красивый пододеяльник.

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що підковдра MirSon Ranforce Elite Edmonda вам сподобалася та була швидко доставлена. Бажаємо вам приємного користування й комфортного сну!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Спальный размер: Евро

Жахлива якість. Кашлатиться.
    Не рекомендую.

Доброго дня! Дякуємо вам за відгук і перепрошуємо, що виріб не виправдав ваших очікувань
      Щоб ми могли детально розібратися в ситуації та допомогти вам, будь ласка, зверніться до нас за контактами, вказаними на бірці виробу, або напишіть на електронну адресу, зазначену на нашому офіційному сайті.

Ми обов’язково розглянемо ваше звернення та знайдемо рішення.

• ОлександрВалерійович М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Спальный размер: Двуспальные

Відмовляли в поверненні, хоча прислали не той розмір.

Достоинства:
    Не помітили
    Недостатки:
    Прислали не той розмір
  • Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Спальный размер: Полуторные

Є бязь, а є ранфорс. Це різні речі. У мене є і те, і тепер інше. Різниця відчутна. Продаєте бязь, а в характеристиках та назві пишете ранфорс. 1 зірка за введення в оману.

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук. Тканина Бязь та Ranforce Elite в першу чергу відрізняється за своєю щільність, а саме в Ranforce Elite вона 165 г/м2, також завдяки особливому плетінню та високій якості пряжі, довго зберігає естетичний вигляд, не вицвітає, має гарні експлуатаційні властивості.

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Спальный размер: Полуторные

Користуюсь вже біля року, колір залишився той самий, змійка та шви надійні, приємні відчуття при використанні. Замовила ще простирадло та наволочки. Великий плюс, що багато варіантів розмірів представлено.

Достоинства:
    Приємне на дотик, довго зберігає колір і форму
    Недостатки:
    Не знайшла

• Мария

Я очень довольна качеством, цвет как на фото. Материал совсем слегка просвечивает, но если одеяло белое, то ничего не будет видно. К телу приятно, спать комфортно
    Можно заказывать на подарок, упаковано было очень симпатично

Достоинства:
    Качество, соответствие фото
    Недостатки:
    Ткань тонковата

• Alexey F***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Спальный размер: Полуторные

Замовляв підковдру коричневу, прийшло наполовину біла, наполовину коричнева.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!