Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья MirSon Бязь Ranforce Elite 21-0007 Felipe 143х210 (2200004669007)

Нет в наличии

3/5
  • Сухов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Замовляв на подарунок Залишився під гарним враженням све прийшло вчасно упакування дуже достоймене якість тканини шикарна Всім раджу

Щиро дякуємо за такий теплий і приємний відгук!
      Раді, що комплект справив гарне враження та виправдав очікування.
      До цього набору з радістю можемо запропонувати простирадло на резинці - з натуральної бавовни, щільне та зручне в користуванні. Якщо бажаєте, підберемо точний колір до вашого комплекту ссылка

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 2 x 50x70

Двічі замовляв одну постільну білизну (било-фіолетову з зірочками), але двічі приходила інша білизна (інший малюнок, інша ціна, інша щільність тканини).
    Перший раз повертав білизну, довелось їхати у магазин "Розетка" для повернення.
    Другий раз, вже навчений гірким досвідом, перевірив та відмовився від отримання безпосередньо у відділенні УкрПошти.
    Сподіваюсь що іншим замовникам пощастить більше ніж мені.

Достоинства:
    Гарна білизна (напевно)
    Недостатки:
    Двічі отримував не ту постільну білизну ніж замовляв