Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Mirson Ranforce Elite 19-1217 Chocolate perla 143х210 (2200004669465)

• Артем Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Чудовий комплект! Ніжний шоколадний колір і перлинний відтінок – просто казка

Недостатки:
    не виявив

Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук!
      Нам дуже приємно, що вам сподобалось поєднання кольорів та якість комплекту. Бажаємо вам затишку та комфортного сну щодня!

• Аріна Б***

М'який, якісний, стильний. Чудовий комплект. Рекомендую!

Дякуємо Вам за чудовий відгук!

Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни MirSon Ranforce Elite 19-1217 Chocolate Perla Вам сподобався. Раді, що Ви оцінили його м’якість, якість та стильний вигляд.

Щиро дякуємо за довіру до MirSon та рекомендацію! Нехай комплект дарує Вам комфортний та приємний сон.

З повагою,
      Команда MirSon

• Станіслав М***

Багатий коричневий колір чудово поєднується, хороша якість. Мінусів не знайшов.

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни MirSon Ranforce Elite Chocolate Perla сподобався вам своїм насиченим коричневим кольором та якістю, а недоліків ви не знайшли — це для нас найкраща оцінка

Бажаємо вам комфортного та приємного відпочинку. Дякуємо, що обираєте MirSon!

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Не рекомендую

Достоинства:
    Цвет
    Недостатки:
    Качество ткани, кошлатиться, шершавая и очень жаркая для сна

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок.
      Нам прикро, що комплект постільної білизни MirSon Ranforce Elite Chocolate Perla 200x220 не виправдав ваших очікувань за якістю тканини.
      Ваше зауваження дуже важливе для нас, і ми обов’язково передамо його відповідному відділу для перевірки.
      Будь ласка, напишіть нам на електронну пошту, вказану на бірці виробу.
      Ми розглянемо ситуацію детально та надамо вам подальші інструкції щодо повернення коштів або вирішення питання.

Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!

• Светлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 2 x 50x70

Колір як на фото, дуже приємний. Тканина доволі тонка, але після прання добре тримає форму, не линяє. За свої гроші хороший вибір.

Достоинства:
    Гарне, тонка, але якісна тканина.
    Недостатки:
    Місцями є питання до пошиття: подекуди стирчать нитки та окремий квест був виковиряти етикетку з блискавки.

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш відгук
      Раді чути, що комплект постільної білизни MirSon Ranforce Elite 19-1217 Chocolate Perla 220*240 вам сподобався, а тканина виявилася приємною та практичною у догляді.
      Ваші зауваження щодо пошиття ми обов’язково врахуємо для вдосконалення продукції

• Вікторія І***

Якісна білизна. Тканина щильна. Не кашлатиться. Приємна на дотик. Після прання колір не змінився. До комплекту ще докупила наволочок в такому ж кольорі.

Достоинства:
    Ціна невисока для якісної білизни

• Николай Ш***

Захотілося чогось темного однотонного. Придбав. Що сказати. Після другого прання, це просто марля. З машини-автомата при пранні і полосканні тіче вода коричневого кольору навіть після четвертого! полоскання. Цікаво те, що ванна, куди зливається вода, вся в дрібному коричневому піску. Спати неприємно, - відчуття синтетичності просто вражає. після дня сушки на балконі, одна частина простирадла від сонця стала кольору хакі. Дружина сміється, що повівся на колір і бренд. Дістала новий комплект білизни ще з радянських часів (у місті були нетканка і льнокомбінат, тому цим ми забезпечені надовго), застелила. Це не різниця, це - небо і земля. Як по якості матеріалу, його товщині, так, відповідно, і по якості сну. Речі просто незрівняні...

Достоинства:
    Вигляд. Але це на перший погляд і до першого прання.
    Недостатки:
    Все інше.

Дякуємо за відгук!
      Ми перепрошуємо за незручності.Інформацію вже опрацювали та передали постачальнику тканини для покращення якості.Для вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Інна С***
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

В описі товару на сайті бавовна
    По факту поліестер
    Вимушена була відмовитись від замовлення в точці видачі

Доброго дня!
      Всі описи на сайті Розетка вірні та відповідають фактичним характеристикам.У складі даного комплекту постільної білизни італійська Бязь,100% Бавовна.