Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Бязь 17-0566 Pug-dog 200х220 (2200004678030)

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Сама ідея постільної білизни з таким красивим малюнком є просто чудовою, але щодо якості є певні розчарування: тканина дуже тоненька, бязь звичайна, на ранфорс зовсім не схожа ( маю білизну такої якості). Простирадло також не відповідає вашому відео - просто однотонне коричневе. Жаль, неприємні враження (

Достоинства:
    Красивий малюнок, чудова ілея
    Недостатки:
    Низька якість тканини ( на ранфорс як тканину з високою щільністю не схожа), малюнок не співпадає . Враження, що це підробка(((

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Перепрошуємо за незручності. Помилка в описі. Тканина комплекту — бязь з щільністю 135 г/м². Наразі простирадло відшивається однотонним.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Яна Н***

Дуже якісна постіль.Дитина в захваті і я теж.Рекомендую ❤️

• Анатолий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Все подобається! Дякую!

• Алина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Постіль зовсім не відповідає фото !!!

• Неля М***

А що не так? Підкажіть

• Лозицкая Е***

Принт на підковдрі
    не відповідає заявленому продавцем(однаковий з обох сторін).Дуже шкода за такій підхід і неповагу до замовника!!!

• Лена

Є фотка?

• Олена П***
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Не взяли

Недостатки:
    Собаки завеликі, колір мордочки -фіолетовий, підковдра чисто коричнева без сердечок

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Вибачте за спричинені незручності.Передали в контроль якості на вияснення.Ви можете написати на наш офіційний сайт стосовно обміну.