Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Набор антиаллергенный MirSon EcoSilk Всесезонный №337 Eco Light White Soft Одеяло 140х205 + подушки 50x70 2 шт (2200004936543)

Оценка пользователей 4.71/5
  • Андрей Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Норм. Качество за эту цену. Одеяло тонкое, на более теплое время.

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви обрали антиалергенний набір MirSon EcoSilk. Раді, що якість відповідає очікуванням та ви відзначили ковдру як оптимальний варіант для теплого сезону. Бажаємо вам затишку та комфортного відпочинку!

• Ольга Х***

Дуже гарний набір

Недостатки:
    Не має

Щиро дякуємо вам за відгук про антиалергенний набір MirSon EcoSilk №337 Eco Light White Soft!
      Раді, що вам сподобались як ковдра, так і подушки - це справді зручний і практичний комплект для щоденного користування.
      Щоб доповнити набір, рекомендуємо постільну білизну з 100% бавовни (бязь) - вона дихаюча, зносостійка, приємна на дотик і легко переться:
      Переглянути постільну білизну з бавовни MirSon ссылка
      Будемо раді допомогти підібрати варіант у ваш улюблений колір чи формат!

• Артур
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Набір чудовий,недорого і все є.

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

При замовлені е можливість вибору розміру . Уже рік як користуємось цим набором , подушки тримають форму після прання. Одіяло легке , комфортне в літку та в зимку.

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Товар получено .Соответствует описанию .

• Мельничук И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Хороший комплект, подушки комфортные...а таким же одеялом пользуюсь почти год... очень нравится,тонкое, лёгкое ,но очень тёплое.

• Лідія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

За 10 місяців користування можу сказати те що подушки сплющені ніби їх нема взагалі. Ковдра легесенька не відчутна на тілі, але й холодна, це швидше літній варіант.

Достоинства:
    Текстиль непоганої якості
    Недостатки:
    Наповнення могло бути якісніше. Ціна не найдешевша....

• Карина
    Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Не купляйте ці товари, повна не відповідність ціни до якості. Тобто якості там взагалі нема. Майте на увазі, що ви не зможете повернути товар, оскільки білизна та пухові вироби не підлягають поверненню. Сервіс жахливий, шахрайська фірма, яка продає непотріб за високими цінами!

Достоинства:

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!