Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Подушка антиаллергенная MirSon №1529 Royal Light Шерсть мягкая 50x70 см (2200005064016)

• Кирило М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка комфортна, не викликає алергії. Рекомендую як найкращий вибір у своєму класі!

Доброго дня!
      Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук та рекомендацію! Нам дуже приємно, що подушка виявилась для вас комфортною, безпечною та не викликає алергії
      Раді, що ви вважаєте її найкращим вибором у своєму класі

Користуйтесь із задоволенням, нехай і надалі дарує вам комфортний, здоровий та затишний сон

Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!

• Діана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Дуже задоволена цією подушкою! MirSon Royal Light виявилася ідеальною для мене. Вона м'яка!

Дякуємо за ваш відгук!

Нам дуже приємно, що подушка MirSon Royal Light №1529 повністю виправдала ваші очікування та стала ідеальною для вас. Раді, що ви оцінили її м’якість і комфорт під час сну.

Ми приділяємо особливу увагу якості матеріалів і наповнення, щоб забезпечити максимальний затишок щодня.

Будемо раді вашим новим замовленням.

З повагою,
      Команда MirSon

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Загалом подушка непогана. Наповнювач натуральний (вовна), алергії не викликає, запаху немає. Чохол приємний на дотик

Дякуємо за ваш відгук!

Нам приємно, що подушка MirSon №1529 Royal Light справила на вас позитивне враження. Раді, що ви оцінили натуральний наповнювач, відсутність сторонніх запахів та приємний на дотик чохол.

Ми прагнемо створювати продукцію, яка поєднує комфорт, безпеку та якість для щоденного використання.

Будемо раді вашим наступним замовленням.

З повагою,
      Команда MirSon

• Евгений Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Не вариант

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок.
      Будь ласка, зв’яжіться з нашим сервісним відділом за контактами, зазначеними на бірці виробу — ми детально розглянемо ситуацію та запропонуємо оптимальне рішення

Дякуємо за розуміння та довіру до MirSon!