Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Подушка антиаллергенная MirSon №2780 Eco Малыш Eco-Soft мягкая 40х60 см (2200005192795)

Код :  335091922
Оценка пользователей 4.4/5
  • Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Купили две подушки. Пошиты криво, перекошены, строчки местами разорваны или пропущены стежки. Одна набита очень плотно, вторая почти пустая. Наполнитель даже в новой подушке расположен неравномерно, буграми.

Достоинства:
    Валики по периметру подушки
    Недостатки:
    Пошив, наполнитель, качество.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Яніна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дуже сподобалася подушечка, купувала для дитини 2 рочки, низенька, м’яка, наповнювач такий що може взятися купками, але подушку можна розстібнути і підправити. В цілому я задоволена

• Яніна Л***

Хочу доповнити відгук через певний вас використання даної подушки. Вона гарно тримає форму за рахунок бортиків, які є прошитими. Посередині подушки набивка має властивість купкуватися з часом, але це легко виправити, дитині зручно на ній спати, рекомендую)

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Гарної якості подушка!Для дитини 3 р дуже сподобалася!

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Не знайшла

• Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Класна подушка! Дитина в мене трохи алергічна, тому переживала чи підійде нам така. Але все добре.

• Руслан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Вельми непогана подушка. Дитині півтора роки, спить с задоволенням. Стороннього чи неприємного запаху немає