Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Подушка пуховая MirSon 5% пух №2761 Extra (средняя) 45x45 см (2200005193686)

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Найкраще співвідношення якості та ціни, рекомендую

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Раді, що пухова подушка MirSon Extra №2761 стала для вас вдалим вибором і ви відзначили оптимальне співвідношення ціни та якості.

Дякуємо за рекомендацію та бажаємо вам комфортного сну

• Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Невелика подушка, дуже комфортна.

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що подушка MirSon №2761 Extra з пуховим наповненням виявилася комфортною та зручною у використанні.
      М’якість і підтримка — саме те, на що ми звертаємо увагу у кожній моделі

Дякуємо, що обираєте MirSon!

• Татьяна И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Гарна подушка середньої міцності.

Достоинства:
    Виконана дуже якісно
    Недостатки:

• Андрей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Досить невелика подушка, але якісна.

• Ирина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Взяла три подушки. Первую неделю была довольна. А потом стали в большом зале вылазить перья.

Недостатки:
    Сильно вылазять перья