Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Подушка пуховая MirSon 30% пух №2766 Extra (мягкая) 70x70 см (2200005194027)

Оценка пользователей 3.94/5
  • Вшивцева М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Очень удобная, приятная, спать одно удовольствие! Супер!

Достоинства:
    Не твёрдая, но и не проваливаешься в ней. Удобная
    Недостатки:
    Не заметила пока

• Чаус В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Якраз те, що було потрібно. Рекомендую.

Недостатки:
    Немає поки що.

• Олександр П***

М'яка, зручна

Щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що подушка сподобалась Вам своєю м’якістю та зручністю. Бажаємо, щоб вона і надалі дарувала Вам комфортний, затишний та солодкий сон щоночі разом із MirSon!

• Марина Н***

Все добре

Дякуємо вам за відгук!
      Раді, що подушка MirSon 30% пух №2766 Extra (м'яка), 70*70 см вам підійшла та все добре.
      Нам приємно, що ви залишились задоволені покупкою!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Чудесна м'якенька подушка, спати стало краще (раніше мав більшу і твердішу).

Достоинства:
    М'яка невелика подушка, не дорога
    Недостатки:

Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно знати, що подушка підійшла саме Вам і зробила сон кращим. Бажаємо тільки затишних ночей!

З повагою,
      MirSon

• Алексей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Якісна подушка. Все добре.

Дякуємо вам за приємний відгук!
      Раді, що подушка MirSon Extra 30% пух вам сподобалась і виправдала очікування.
      До неї можемо запропонувати наволочку з бязі 100% бавовна — вона дихаюча, приємна на дотик і чудово підходить для щоденного використання.
      Якщо бажаєте, з радістю підберемо варіанти!
      ссылка

• Елена З***

Гарна, зручна, компактна

Достоинства:
    Для тих хто не любить спати сидячи
    Недостатки:
    Поки не виявлено

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Якістю товару, сервісом, ціною повністю задоволена. Рекомендую

Достоинства:
    Товар відповідає лпису
    Недостатки:
    Не виявилаоо

• Константин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Якісна, м'якєнька, зручна подушка.

Достоинства:
    Якісна

• Тетяна Л***

Подушка очень удобная.

Достоинства:
    Мягкая

• Елена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Гарна, зручна подушка. Подобається!

Достоинства:
    Сподобалася
    Недостатки:
    Не має

• Володимир Л***

Рекомендую

Достоинства:
    Ідеально підлаштовується під голову та шию
    Недостатки:
    Не замітив

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Після місяця використання скажу, що великим мінусом є пір'я, яке постійно лізе крізь напірник :( Мало того, що воно царапуче, так ще й по всій хаті летить. Але подушка зручна

• Кабірова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

потрібно натягати ще одну наволочку.

Достоинства:
    гарна тканина напірника
    Недостатки:
    занадто тонкий напірник, вилазять пір'я

• Кабірова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Не раджу цю подушку!на перший погляд справляє дуже гарне враження , тому я купила другу. Але через пару місяців - пір'я летить навколо. Навіть через дві наволочки колеться. Не купуйте!

Дякуємо за Ваш відгук!
      Ми перепрошуємо за незручності.Інформацію вже опрацювали та передали відповідальним особам.Ви можете звернутися на наш офіційний сайт для вирішення питання.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.с

• Юлия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Користуюсь декiлька мiсяцiв. Не можу залишити схвальний вiдгук. Напiрник такий тонкий, що все пiр'я вилазить та дуже колиться. Не задоволена покупкою, не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже тонкий напiрник

Доброго дня!
      Напірник має гарну щільність, та наповнювач не повинен відчуватись.
      Також можливо Вам не підходить наповнення, тому можемо порекомендувати обрати подушку з наповненням де відсоток пуху більший.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни.Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• олег К***

Ужас

Достоинства:
    Нету
  • Віктор Ш***
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Наповнювач не пух/перо, а пух,перо, синтепон. Відніс на чистку, відмовились брати із за наявності в наповнювачі синтепону. Будьте обачні.

Недостатки:
    Не відповідає опису

Дякуємо за Ваш відгук!
      Перепрошуємо за незручності. Для подальшого вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.