Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Подушка пуховая MirSon 30% пух №2768 Extra (упругая) 70x70 см (2200005194140)

Оценка пользователей 3.94/5
  • Вероніка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Ідеальний баланс, дуже щільна, добре зберігає форму, спати комфортно

Доброго дня!

Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що подушка забезпечила для вас ідеальний баланс щільності та комфорту, добре зберігає форму й дарує приємний сон

Раді, що ви оцінили її пружність та якість

Користуйтесь із задоволенням, нехай і надалі дарує вам комфортний, здоровий та затишний відпочинок

Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Якість відмінна, жодне перо не вилазить назовні.

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що ви оцінили якість подушки та пухотримаючі властивості тканини. Бажаємо вам комфортного та здорового сну!

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Нарешті знайшла подушку, яка підтримує шию! Більше не прокидаюся з болем

Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук!
      Нам дуже приємно, що подушка забезпечує правильну підтримку шиї та допомогла позбутися дискомфорту. Бажаємо вам і надалі комфортного та здорового сну!

• Дмитро Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Якість відмінна, пух не вилазить, чохол щільний. Після тривалого використання не втрачає форму, не збивається.

Дякуємо Вам за чудовий відгук!

Нам дуже приємно, що пухова подушка MirSon №2768 Extra виправдала Ваші очікування. Раді, що Ви оцінили щільність чохла, якість наповнення та те, що подушка добре тримає форму навіть після тривалого використання.

Щиро дякуємо за довіру до MirSon! Бажаємо Вам комфортного та приємного сну.

З повагою,
      Команда MirSon

• Євгеній К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Брав 2 такі подушки, протримались 2,5 роки, наразі зовсім втратили форму і замінені. Подушки були досить пружними і зручними, пружності і зручності вистачило на 2 роки не постіного використання, потім просто в труху. Весь час експлуатації дуже лізло пір'я, подушка кололась, як їжак. Думав відновити подушки, вспоров напірник, але пуху там не виявив, саме розтрощене пір'я, хоча синтепону теж не було, як писали інші покупці. Внукам, звичайно, не вийде їх у спадок передати, але, в принціпі, за таку ціну норм.

Достоинства:
    Недорога
    Недостатки:
    Лізе пір'я, пуху майже немає

Дякуємо за ваш відгук!

Ми щиро перепрошуємо за ваш досвід і вдячні, що поділилися деталями. Для нас дуже важливо отримувати зворотний зв’язок, аби постійно вдосконалювати якість продукції. Вироби з пухо-перовим наповнювачем дійсно можуть мати певні особливості у догляді та зносі з часом.

Будь ласка, зверніться до нашого відділу контролю якості — контакти вказані на вшивних бірках або на нашому офіційному сайті. Ми уважно розглянемо ситуацію та зробимо все можливе для її вирішення.

Дякуємо, що обираєте нас!

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

норм, мняка

Достоинства:
    м'яка подушка
    Недостатки:
    не виявив

• Руслан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x50

Какой пух, какое перо? 2 перьячка и остальное синтепон. Что за обман на Розетке?

Достоинства:
    Недостатки:
    Синтепон внутри

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Ольга П***

Підкажіть, будь ласка, Ви брали 30% пух та 70% перо? А прийшов штучний наповнювач?

• Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Якби знала то не купувала синтепон за таку ціну.

Доброго дня!
      В даній подушці 30% натурального пуху - це прописано.

• Оксана В***

Там тільки синтепон. Пуху зовсім нема

• Євген В***

гарна упаковка.
    подушка пишна, але м'яка.
    приємно лежати.
    гарний напірник.

Достоинства:
    впринципі, подушка класна, можу радити.
    Недостатки:
    не зауважив

• Олександр

Додаю фото

Достоинства:
    Додаю фото
    Недостатки:
    Додаю фото
  • Олександр

Не відповідає розміру. Замовляв 50х70, а прийшла 40х60

Достоинства:
    Пружна
    Недостатки:
    Розмір не відповідає опису

• Валєєв Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Дуже пружна та зручна)Дякую)

• Ксюша В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Отличная подушка,ткань мягая не шуршит,наполнителя достаточно))

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Хороша гарно набита подушка.

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Гарна подушка,щільний чохол гарно прошитий,подушка тримає форму))

Достоинства:
    Якість

• Алла Г***

Чудова пружна подушка!Задоволена)

• Теницький Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Вона зовсім не пружна, не відповідає опису