Отзывы покупателей о Подушка антиаллергенная MirSon №1553 Eco Vital Thinsulate мягкая 50х70 см (2200005195727)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка прем-сегмента, повністю відповідає опису товару. Не пошкодувала, дякую!

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що подушка MirSon Eco Vital Thinsulate преміум-сегмента повністю відповідає опису та виправдала ваші очікування. Дякуємо за довіру й бажаємо вам комфортного та здорового сну!

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка приємно м'яка, але з хорошою підтримкою шиї. Не зминається і не стає плоскою протягом ночі

Щиро дякуємо вам за відгук! Раді чути, що подушка MirSon Eco Vital Thinsulate поєднала для вас м’якість із якісною підтримкою шиї та добре тримає форму протягом ночі. Бажаємо вам комфортного та здорового сну!

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Якщо хочете подарувати якісну подушку, то це найкращий варіант!

Щиро дякуємо вам за чудовий відгук!
      Нам дуже приємно, що антиалергенна подушка MirSon Eco Vital Thinsulate стала для вас найкращим вибором для подарунка та ви оцінили її якість

Дякуємо за довіру до MirSon і бажаємо приємних покупок!

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка звичайно справді протиалергічна, якість чудова, але наповнювач сильно збився до купи, не можу нічого зробити

Достоинства:
    Якість, ціна

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.