Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Подушка антиаллергенная MirSon №1568 Eco Vital Eco-Soft мягкая 50х50 см (2200005196151)

Оценка пользователей 3.78/5
  • Денис Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Ідеальна форма, що підійде для більшості. Я задоволений усім 100!

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що подушка MirSon Eco Vital Eco-Soft повністю виправдала ваші очікування та підійшла за формою. Бажаємо вам комфортного і приємного сну!

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Хороша якість, досить м'ягка подушка, зручно спати

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що подушка MirSon №1568 Eco Vital Eco-Soft вам підійшла та забезпечує комфортний сон.
      М’якість і якість — саме те, на що ми робимо ставку

Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!

• Софія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Ідеальна за розміром, м'якістю і в цілому за якістю!

Недостатки:
    не знайшла

Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук!
      Нам надзвичайно приємно, що подушка MirSon Eco Vital Eco-Soft ідеально підійшла вам за розміром, м’якістю та якістю, а недоліків ви не знайшли — це для нас найвища оцінка

Нехай подушка дарує комфортний і здоровий сон щоночі. Дякуємо, що обираєте MirSon!

• Александр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60

Не соответствует описанию и размеру

• Інна

а що не так?

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук!
      Всі характеристики до товарів та їх розміри що знаходяться на сайті Розетка відповідають дійсності.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Костянтин Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

подушка стала майже пласкою за декілька місяців, не рекомендую

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    все інше

• Лара К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Мягенька подушка,гарно тримає форму,чудова якість))

• Марианна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Мягенькая как перинка)очень удобно спать именно ребенку

• Княжева Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Отвратительное качество. Деньги на ветер.

Достоинства:
    Нет к сожалению.
    Недостатки:
    Плохое качество.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Наталія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45x45

Гарні подушки. Взяла дві 45х45 см.