Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Подушка бамбуковая MirSon №1562 Eco Vital BamBoo мягкая 50х50 см (2200005197264)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Юлія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60

Супер подушки

Доброго дня!
      Щиро дякуємо вам за відгук
      Раді чути, що подушка бамбукова MirSon №1562 Eco Vital BamBoo (м’яка, 60*60 см) вам сподобалася.
      Ваші слова надихають нас працювати ще краще

• Діана У***

Дуже зручна
    Рекомендую всім а головне ціна якість

Щиро дякуємо за Ваш відгук про бамбукову подушку MirSon №1562 Eco Vital BamBoo 50х70 см!

Раді чути, що вона виявилась для Вас дуже зручною, а також, що Ви оцінили співвідношення ціна–якість. Ваша рекомендація важлива для нас і допоможе іншим покупцям зробити вибір.

Дякуємо за довіру та теплі слова!

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x40

Вдруге купую подушку цього виробника. Задоволений. Наповнювача достатньо, навіть забагато, як для мене. Але це дозволяє підібрати необхідну мʼякість. З часом зайвий наповнювач можна добавити). Головне не прати в машинці і наповнювач не буде збиратися в грудки.

Достоинства:
    Гарна якість

Доброго дня!

Щиро дякуємо за Ваш відгук і за довіру до нашої продукції. Нам дуже приємно, що Ви вже вдруге обираєте подушку MirSon і залишаєтесь задоволені якістю
      Бажаємо лише затишку та комфорту з нашими виробами!

З повагою, команда MirSon

• Катя В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Після кількох ночей використання, подушка стала м’якшою. Добре підтримує голову.

• Соболева Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Не погана подушка,в міру легка та пружна.

• Руслана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Легка у догляді. Просто можна прати в машинці без жодних проблем.

• Олександра П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Саме те що шукала.Хоть і трошки збивається то я просто спушую її.і далі користуюся.

• Альона Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Подушка не сподобалась. Збилась в комочки і занадто м'яка

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже м'яка

Дякуємо за Ваш відгук.

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Користуюся подушкою з 14.07. Перші пару днів все було непогано, під кінець першого тижня експлуатації подушка зменшилася вдвічі за обсягом. Збивання наповнювача допомагає на годинку-другу, ранком подушка знову просіла. Під час сну наповнювач не тільки комкується, але й грудками "тікає" в інший кінець подушки - це загалом нормальний процес для будь-якого наповнювача, але ж не так, щоб під шиєю та головою не лишалося практично нічого. Останній тиждень сну (четвертий з початку використання) на цій подушці призвів до сильних болей в шиї та воротниковій зоні, рух головою зранку практично неможливий, до вечора можна трохи розім'яти. За станом менше ніж за місяць подушка стала така, як інші за роки два (з урахуванням кількох циклів прання та сушіння) - але ця не пралася і збивалася кожного вечора, кількість наповнювача була незмінна (не додавала й не прибирала).
    Подушок купувала дві, чоловік викинув свою подалі тижнем раніше (кіт самозахопив її як нову лежанку, поки на вигляд задоволений), болі в шиї в нього припинилися після сну на іншій подушці.
    Підбирали подушки за розмірами за рекомендаціями виробника, весь догляд згідно інформації на сайті виробника. Результат - біль у шиях, недосип, отримання фізичної обмеженності в діях. Подушка зроблена погано і не дає можливості відпочити людині.

Достоинства:
    Пухка, якщо на ній не спати; ідеальна для знущання над людиною; коту зайшло на ній лежати
    Недостатки:
    Швидко звалюється наповнювач; втрата форми подушки за 3-4 дні; псує здоров'я

• Марина К***

Спати зручно та солодко.

• Юлія Л***
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

М'яка. Наповнювач комкуватий - розправляла руками по периметру. Добре, що є застібка, полегшує доступ.

Дякуємо за Ваш відгук!