- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Дуже зручна подушка за чудову ціну. Дякую!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий приємний відгук.
Нам дуже радісно, що подушка MirSon №1563 Eco Vital BamBoo сподобалася вам своєю зручністю та чудовим співвідношенням ціни і якості.
Ми щиро раді, що вона дарує вам комфортний відпочинок і приємні відчуття під час сну.
Дякуємо, що обрали MIRSON.
Нехай подушка і надалі тішить вас м’якістю, підтримкою та солодким сном щоночі.
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Рекомендую для повсякденного використання, як основну подушку для більшості людей. Дякую!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий чудовий відгук!
Нам дуже приємно, що подушка MIRSON №1563 Eco Vital BamBoo чудово підходить для повсякденного використання та стала для вас комфортним основним варіантом. Особливо цінно, що ви відзначили її універсальність і зручність для більшості користувачів.
Дякуємо за вашу рекомендацію! Нехай подушка і надалі дарує вам здоровий сон, правильну підтримку та комфорт щоночі разом із MIRSON
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Купую цю модель вже не вперше. Подобається, що подушка пружна, добре тримає форму, і найголовніше для мене, вона не парить, як деякі інші. А от чохол синтетичний і трохи плотніший ніж у куплених раніше.
- Достоинства:
- Досить пружна подушка, добре тримає форму, не парить, як деякі інші.
- Недостатки:
- Синтетичний чохол.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Ужасная(скорее всего дешевая) ткань чехла. Тонкая скользкая дико электризуется/бьёт током.
Покупала 2шт эту и более дешёвую другой фирмы. Дешёвая на много лучше!
Состав выглядит в обеих одинаково. Чехол в "дешёвой" тоже лучше, и наполнителя больше (на одинаковые параметры)
Претензий к размеру и количеству набивки нет, разные фабрики, ок. А вот Чехол - жлобство. Отдали подушку в офис. Домой купим ещё одну "дешёвую" и классную)))- Достоинства:
- Не замечено. Обычная дешёвая по качеству подушка.
- Недостатки:
- Электризуется. Ткань плохая. Цена выше на свои данные.
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.