- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 140x200
Дуже задоволений покупкою! Наматрацник м'який, повітряний, але при цьому щільний.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш чудовий відгук!
Раді, що наматрацник MirSon №5009 Exclusive Line Antiallergic Aloe Vera виправдав Ваші очікування
Приємно, що Ви оцінили його м'якість, повітряність та водночас щільність. Дякуємо за довіру до нашої продукції та теплі слова!
Бажаємо Вам комфортного користування та затишного відпочинку!
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 160x200
Після прання виглядає як новий. Беріть, не пошкодуєте!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук та рекомендацію!
Нам дуже приємно, що навіть після прання наматрацник зберігає свій вигляд і якість.
Ми створюємо продукцію так, щоб вона служила вам довго та залишалася як нова.
Дякуємо, що обираєте MirSon
Бажаємо вам комфортного та здорового сну!
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 100x200
Отримала швидко, на фото виглядає товстіше.
- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Тонка тканина
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук!
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x200
Верхня сторона не бавовна, як заявлено, а мікросатин. Нижня - неткане синтетичне волокно, який вікористовують для упаковки взуття. Перший раз таке бачу, щоб цей матеріал вікиритовували в постільній білизні!! Наповнювач занадто тонкий. Дуже засмутило, що не можна повернути! Ніколи б таке не купила в супермаркеті!
- Достоинства:
- Недостатки:
- не відповідає заяленій якості
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук!
Перепрошуємо за незручності.Маємо зазначити що всі описі на сайті Розетка вірні.Матеріал чохла бавовна, а наповнювач EcoSilk.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 200x220
Покрытие не скользкое, простынь не слазит. После стирки наматрасник размер остался как и был, не сел
- Достоинства:
- Не парит