Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья MirSon Ranforce Elite Бязь 16-7000 Green Grey 2х160х220 Семейный (2200005715277)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Геннадій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Гарний попелястий колір, якість хороша, купую продукцію бренду «Мірсон» вперше і, гадаю, не востаннє)

Вітаємо!

Щиро дякуємо вам за відгук.

Нам дуже приємно, що вам сподобався колір та якість комплекту постільної білизни. Особливо раді, що ваше перше знайомство з продукцією MirSon залишило позитивні враження.

Бажаємо вам комфортного відпочинку та будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!

• Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Колір тканини повністю відповідає фото, я надзвичайно задоволений покупкою. Дякую!

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що комплект постільної білизни MirSon Ranforce Elite Бязь 16-7000 Green Grey повністю відповідає Вашим очікуванням, а колір тканини співпав із фото. Бажаємо приємного користування та затишку у Вашій оселі!

• Андрій Г***

Шукав якісну односпальну постіль, яка б не коштувала космічних грошей. Цей виявився саме тим! Тканина топ!

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що комплект постільної білизни MirSon Ranforce Elite Бязь 16-7000 Green Grey став для Вас вдалим вибором. Приємно, що Ви оцінили якість тканини та співвідношення ціни й якості. Бажаємо комфортного користування!

• Василь Г***

Купував цей комплект для спальні і не пошкодував. Тканина м'яка!

Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що комплект постільної білизни MirSon Ranforce Elite Бязь 16-7000 Green Grey став вдалим вибором для Вашої спальні. Приємно, що Ви оцінили м’якість тканини. Бажаємо затишку та комфортного користування!

• Марія Б***

Неповна за свої гроші

Недостатки:
    Не можна прати з іншими речами, бо пофарбує. Також колір за декілька разів прання стає світлішим

Дякуємо за ваш відгук
      Бавовняна тканина ранфорс, як і інші натуральні матеріали, іноді може втрачати насиченість кольору при пранні, особливо якщо:
      використовуються агресивні миючі засоби або висока температура (понад 40°C);
      білизна переться разом з іншими речами, що також можуть виділяти барвники;
      не дотримано рекомендацій по догляду, зазначених на етикетці.
      Щоб зберегти колір надовго, рекомендуємо прати окремо, вивернувши навиворіт, при температурі до 40°C, без відбілювачів.

Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Залишаю фото постільної білизні. Я такого пошиття ще не бачила. Це ж надо ось так не дбайливо зробити шви. Таке відчуття, що десь у підвалі шили!

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Постільна білизна не сподобалась. По-перше: це не 100% бавовна, як заявляє виробник. Сінтетика є, бо по відчуттю скользить. По-друге: дуже жорстка тканина, не приємна. По-третє: якість аби як, фурнітура (змійка) сама дешева і те тільки на півковдрі, на наволочках її немає, строчки теж не якісно зроблені.
    Не коштує таких грошей. Сподобався тільки колір, він більш темно-зелений.
    Не рекомендую!

Достоинства:
    Колір красивий
    Недостатки:
    Дуже жорстка тканина. По відчуттю є синтетика.

• Андрей С***

Я тоже у них брал и так же не 100 бяз , там синтетика , моя мама подожгла и оказалось права.
      Змейка самая дешевая а на бирку посмотри ! Это позор , это действительно в подвале шьют.
      Обратился к розетке , они сказали что свяжутся с этим производителем , так вот , он отказался от претензии.
      Мне ничего не вернули , там не 100 % бязь

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Вибачте за незручності.Дякуємо за надану інформацію.Ми зробимо все можливе, щоб вирішити дане питання якнайшвидше.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Ви подивиться на це не зграбство! Це що взагалі таке, ви що людям «впарюєте»?!!! Як на такому взагалі можна спати???
    Дуже шкода, що забирав товар чоловік і не подивився на нього! Я би ніколи таке не купила! І шкода, що вже чеку і самої упаковки немає! Товар новий, але використовувати не будемо! Гроші на вітер!