- Мащак П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
В цілому не поганий
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно, що загальне враження від комплекту постільної білизни залишилося позитивним. Ми постійно працюємо над тим, щоб якість нашої продукції приносила ще більше задоволення нашим клієнтам.
З повагою, команда MirSon
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Мені сподобалось.
Чудова якість, ціна приємна, доставка вчасна.- Достоинства:
- Очікувала гарну якість постільної білизни - я її отримала. Виглядає чудово, колір відповідає фото. Підходить до меблів, як я і хотіла. Доставка своєчасна, дякую! Все влаштувало, рекомендую!
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш теплий відгук та високу оцінку комплекту постільної білизни MirSon 16-9000 Black Stone!
Нам дуже приємно, що виріб повністю виправдав Ваші очікування — від якості матеріалу до зовнішнього вигляду та вчасної доставки. Ми ретельно стежимо за відповідністю кольорів на фото та зручністю кожного комплекту, тому особливо раді, що він ідеально доповнив інтер'єр Вашої кімнати.
Ваша довіра та рекомендація — найкраща мотивація для нашої команди. Нехай постільна білизна MirSon дарує комфорт та затишок кожного дня!
З повагою,
Команда MirSon
- Алла А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Дуже стильне та приємне на дотик. Головне, що якщо ж мозолі чи щось подібне, то не чіпляється за тканину і не дратує. Користуємося із задоволенням.
- Достоинства:
- Якість, краса
- Недостатки:
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Это не Black Stone. И близко не то, что выставлено на превью товара.
- Недостатки:
- Несоответствие цвета
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Гарний комплект!Якість і ціна зі знижкою!
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Єлизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Постіль була в білих, липких плямах (схоже на фарбу) і в пилюці наче лежала на землі, за таку ціну було не приємно таке бачити, простирадло геть тонке і просвічує. Ну і моя вина, що не подумала що на чорному кольорі видно всі смітинки-пилинки-шерстинки
- Достоинства:
- Колір- насичений чорний
- Недостатки:
- Не дуже якісна тканина
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.