Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья MirSon Ranforce Elite 16-9000 Black Stone Евро (2200005898413)

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Комплект постілі, то моя мрія!!! І якість, і упакування. Якже гарно. . І швидко! Розетка як завжди на висоті.

Достоинства:
    Якість, швидкість доставки, упакування. колір та його насиченість.
    Недостатки:
    Не бачу

Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
      Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни MirSon Ranforce Elite Black Stone справив на вас настільки приємне враження.
      Ваша оцінка якості, кольору, пакування та швидкості доставки — надзвичайно цінна для нашої команди.

Нехай кожен сон буде комфортним і приємним!

• Денис Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Приємний колір, хоче не надто практичний. Непогана якість.

Достоинства:
    Якість, ціна.
    Недостатки:
    Не надто практичний вибір.

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Хорошее бельё!Размеры сходятся!Без проблем!

• Вікторія С***

Ціна не висока так як виглядає на ліжку гарно.Замовила ще й під час знижок.Дякую Розетці !

• Віктор К***

Гарний колір та фактура,однознчно виглядає просто бомбічно

• Соломія

Чудово виглядає на ліжку,колір благородний такий,те що треба.

• Щеголь М***

Не кошлатиться та не втрачає кольору

Достоинства:
    ціна =якість.

• Юлія Б***

Постіль стильна та виглядає дорого.
    Не линяє.

Достоинства:
    Не линяє
    Недостатки:
    Ще не побачила

• Артем О***

Просто жахлива якість матеріалу. На білих подушках та ковдрі залишилася чорна фарба!

Дякуємо за відгук!
      Ми перепрошуємо за незручності.Інформацію щодо якості тканини передали її постачальнику для покращення якості.Ви можете написати на наш офіційний сайт стосовно вирішення даної ситуації.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Максим О***

Змейка на пододеяльнике сломалась через неделю. В итоге там просто дырка постоянно.

После 2ой стирки стал каким-то серым, а не черным.

Точность размеров комплекта какая-то странная. Любое одеяло в пододеяльнике болтается, а не упирается в края. Пододеяльник на пару см больше, чем нужно.

Достоинства:
    Цвет
    Недостатки:
    Плотность материала, качестве застежки, качество материала, размеры

Дякуємо за Ваш відгук!
      Вибачте за незручності.Стосовно якості тканини та змійки інформацію передали постачальникам.Також маємо зазначати що всі заявлені розміри на сайті Розетка актуальні.

• Станіслав

все чудово, рекомендую

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Купил этот комплект белья, наволочки приобрел отдельно, так как у меня подушки большего размера. Все стирал одним и тем же порошком для черного. Через время мои сторонние наволочки чувствуют себя отлично, а вот у этого комлекта белья появился какой-то странный запах, который не уходит после стирки.

Достоинства:
    Был красивый цвет
    Недостатки:
    Ткань начала не особо приятно пахнуть

• Марк С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 2 x 50x70

Приехал зеленый цвет

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Дмитро Б***

Дуже гарна постіль Рекомендую

• Едуард К***

Хорошее постельное, максимально черное, как и искал. Пока пользуюсь не так долго, после 2-х стирок цвет все тот же) Пока проблем никаких не было, симпатичное и приятное.
    P.S. На всякий случай, для тех кто ищет черное постельное, учтите, что на нем хорошо видно всякие пыль/крошки:)

• Вячеслав Ч***

Ох да, сам первый раз купил черное постельное и был в шоке как видно все на нем))

• Никита С***

При первой смене постельного белья разорвался шов в пододеяльнике.

• Діана П***
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Жахлива постіль,після 2 рази прання вона покошлатилась

Достоинства:
    Не бачу,колір не відповідає фото
    Недостатки:
    Катишки появились після другого прання

Щиро перепрошуємо за ситуацію, яка склалась.
      Нам дуже прикро, що комплект постільної білизни MirSon Ranforce Elite 16-9000 Black Stone не виправдав ваших очікувань.

Ми вже передали інформацію щодо якості тканини нашому постачальнику для подальшого покращення продукції.
      Для вирішення цього питання ви можете звернутися через офіційний сайт або до відділу контролю якості — контакти вказані на вшивних бірках виробу.

Ми гарантуємо, що зробимо все можливе для того, аби вирішити ситуацію у найкоротші терміни.
      Дякуємо за зворотний зв’язок і розуміння.

З повагою, команда MirSon

• Ніна Д***
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Для меня як для мами дитини алергіка найважливіше шоб даний товар не викликав ніяких чесоток, чхання і інших "сюрпризів". Звертаю на це увагу в першу чергу.

Достоинства:
    якість,гіпоаллергенна тканина
    Недостатки:
    Трршки завищена ціна