Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Одеяло MirSon зимнее Евро 220x240 см Хлопковое Супер Теплое №9004 Eco Light Gray (2200005993095)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Олексій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Відмінне рішення для покупки додому, ковдра досить якісна і відповідає вказаній інформації. Ціна хороша.

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що зимова ковдра MirSon Eco Light Gray 140x205 см повністю виправдала ваші очікування.
      Для нас важливо, щоб кожен клієнт отримував якісний продукт за чесною ціною.
      Дякуємо, що обрали нас — завжди раді бути корисними!

• Дар'я К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Супер м'яка і приємна ковдра, виглядає приголомшливо. Велике спасибі за швидку відправку!

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Раді, що ковдра MirSon №9004 Супер Тепла подарувала вам комфорт і приємні враження.
      Дякуємо за довіру та бажаємо тільки затишних ночей!

• Юрий И***

Пушка!

• Ковальчук Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Матеріал не як на фото

Достоинства:
    Тепла
    Недостатки:
    Синтетична,аж скрипить

• Ковальчук Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Легке,"дішманське", тепле,все прострочено.Дуже велике(2.2*2.4).Паковане у целофан з фірмовим написом.Загалом покупка відповідає опису

Достоинства:
    Ціна, колір
    Недостатки:
    Дешеві синтетичні матеріали ,виглядає як" дішовка", але тепле Попрати не вийде

• Злата Л***

Опис співпадає.

• Руслана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Чудова ковдра, легка і тепла.
    Дякую!

• Светлана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Приємна на дотик, тепла, легка! Покупкою задоволені !

Достоинства:
    Легка і тепла!!!

• Руслана П***

Чудова ковдра!