Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Одеяло MirSon зимнее Двуспальный 172x205 см антиалергенное EcoSilk Супер Теплое №9005 Eco Light Gray (2200005995136)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Юліана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Дуже тепла і приємна ковдра. Перші рази використання були дуууже гарячими і ковдра була прям пласкою, потім підусівся матеріал і стало все чудово. Вже місяці 4 користуємось в все подобається. Купую подушки, наповнювач, покривала та ковдри тільки цієї фірми. Якість супер

Щиро дякуємо за розгорнутий та щирий відгук!
      Раді, що ковдра MirSon №9005 Eco Light Gray стала для вас надійним супутником у холодну пору року й дарує тепло та комфорт.
      Нам дуже приємно знати, що ви обираєте нашу продукцію знову і знову — це найвища оцінка нашої роботи

Дякуємо за довіру до MirSon і бажаємо тільки затишних ночей!

• Наталія К***

Якісно

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що зимова антиалергенна ковдра MirSon №9005 EcoSilk вам сподобалась.
      Бажаємо вам теплих і затишних ночей

• Наталія К***

Вав

Щиро дякуємо за ваш Вав!
      Раді, що ковдра MirSon EcoSilk №9005 Супер Тепла справила на вас таке враження.
      Нехай кожен сон буде теплим і комфортним!

• Аліна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Позначка «Супер Тепла» відповідає дійсності це саме для холодної зими або для людей, які сильно мерзнуть

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Так, позначка Супер Тепла повністю відповідає дійсності — ця ковдра справді створена для холодної зими або для тих, хто сильно мерзне.
      Ми раді, що ви звернули увагу на цю особливість
      Будемо раді бачити вас знову!

• Валентин Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

С покупкой не прогадал, выбрал отличное одеяло )

Достоинства:
    цена, качество пошива
    Недостатки:
    не нашла

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш теплий відгук!
      Раді чути, що ковдра MirSon EcoSilk №9005 повністю виправдала ваші очікування.
      Ціна, якість пошиву й комфорт — це саме те, до чого ми прагнемо у кожному виробі.

Дякуємо, що обрали MirSon!

• Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Знайшли ковдру в класному кольорі і відразу замовили ) Просто супер, дуже тепла, розмір ідеальний для нашого ліжка

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш теплий відгук
      Раді, що зимова антиалергенна ковдра MirSon EcoSilk №9005 повністю відповідає вашим очікуванням — і за кольором, і за теплом, і за розміром.

Нехай зігріває вас довгі сезони

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Одіяло хороше, але пакування та доставка це якийсь розводняк, мало того що запакували у великий ящик так ще якогось сміття накидали, за що відповідно було переплачено!!!

Недостатки:
    Переплата за доставку
  • Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Нормальна ковдра. Сіра, без ніяких відтінків... Пошита не ідеально, але досить добре. Тепла. Хороше співвідношення ціна-якість

Дякуємо вам за чесний і змістовний відгук!
      Ми раді, що ковдра MirSon №9005 Eco Light Gray відповідає вашим очікуванням за теплом та співвідношенням ціна-якість.

Щодо зауважень — ми обов’язково візьмемо їх до уваги та передамо на виробництво для покращення якості пошиття.
      Ваша думка для нас дуже важлива, адже допомагає ставати кращими

Команда MirSon

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Ковдра для тих хто мерзне, реально Супер Тепла.

Достоинства:
    Не слизька

• Світлана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Син дуууже задоволений. Величезна, якраз на все його ліжко
    Легенька, тепла

Достоинства:
    Легка й тепла
    Недостатки:
    Поки що немає

• Віктор Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Одеяло очень качественное, лёгкое, мягкое, и главное тёплое.

Достоинства:
    Теплое, мягкое, легкое

• Святослав Б***

Мені сподобалася

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не знайшов

• Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Ковдра погано пошита (дірка через погану прострочку). Дивно, що товар не проходить контроль якості. У точці видачі досить складно оглянути такий товар повністю на наявність дефектів. Колір не сірий, а швидше за все брудно зелений, раптом комусь це принципово.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дірка у ковдрі

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Людмила Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Дуже приємне на дотик, тепле а легке

• лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Бистра доставка та гарна ковдра

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Гарне, не товсте, легке, не електризується, поверхня приємна на дотик

• Жанна Х***
    Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Відразу зауважу,що купувала на іншому сайті.Мій відгук там не пропустили,бо публікують тільки позитивні.
    Ковдра не варта і 1 грн.Отримала замовлення швидко,але …Ковдра була порвана,з дірки було видно наповнювач жахливої якості.Ковдра синтетична,аж скрипить.Прострочене теж жахливо.Шкодую про покупку і більше нічого в них не куплю.Краще пошукайте щось більш якісне - порада.

Достоинства:
    Недостатки:
    Безліч

• Наталья

Дякую за ваш відгук! По фото видно, що це не холлофайбер наповнювач!

• Аліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Размер: 220x240

Ковдра тепла. Замовляла зимову. Прислали Демі сезонну. Розміз замовляла 2.20*2.40 прислали 2,06*2.40

Достоинства:
    Тканина приємна.
    Недостатки:
    Не відповідність розмірів та характеристики
    • Продавец  SONMIR_homes

Вітаю! Дякуємо за ваш відгук. Перепрошуємо за ситуацію з невідповідністю розміру та характеристик отриманої ковдри вашому замовленню.

Передаємо інформацію виробнику та відповідальному відділу для перевірки. Найближчим часом ситуацію буде розглянуто.

Дякуємо, що звернули нашу увагу на цю ситуацію, та перепрошуємо за незручності.

• Валентина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Размер: 220x240

Ковдра тепла не тяжка, шита по розмірах. Тканина супер, з якої ковдра пошита, мягенька і приємна до тіла. Є тільки один недолік наповнювач в ковдрі(сентіпон) є жорсткий , цей наповнювач більше підійшов на наматрасник.

Достоинства:
    Тепла, тканина приємна на дотик
    Недостатки:
    Сентіпон жорсткий
    • Продавец  SONMIR_homes

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ковдра вам сподобалася, ви оцінили її тепло, легкість та приємну на дотик тканину.

Щодо наповнювача — його щільність і пружність є особливістю даної моделі та допомагають ковдрі зберігати форму й рівномірність наповнення під час використання. Водночас сприйняття м’якості є індивідуальним.

Дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Бажаємо тепла та затишку

• Анатолій С***

Ціна якість

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені співвідношенням ціни та якості продукції.
      Бажаємо вам приємного користування та комфорту щодня!

• Анатолій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Размер: 140x205

Прекрасное,теплое одеяло.Очень даже спасло при отключении тепла,когда в квартире было всего лишь 16.....Очень качественное исполнение.Я также использовал подъодеяльник этой же компании .Все четко размер в размер ,без каких либо зазоров.Рекомендую продавца и данный товар!Приятно удивила хорошая скидка.Буду
    еще покупать товары этой компании.

Достоинства:
    Цена и качество

Вітаємо!
      Щиро дякуємо вам за такий теплий та детальний відгук! Нам дуже приємно, що ковдра допомогла створити комфорт і тепло навіть у прохолодній квартирі

Будемо з радістю чекати на ваші нові замовлення!

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Размер: 172x205

гарно пошите, якісний матеріал, тепле, не "шуршить", еластичне, а враховуючи ціну зі знижкою - ковдра чудова

Достоинства:
    помірно легка і тепла, великий розмір, можна замотатись повністю, актуально при відсутності опалення
    • Продавец  SONMIR_homes

Вітаємо! Щиро дякуємо вам за такий детальний відгук

Нам дуже приємно, що ви відзначили якість пошиття, матеріал та комфорт у використанні. Особливо раді, що ковдра виправдала очікування по теплу та розміру — це справді важливо в прохолодний період.

Бажаємо вам затишку та теплих ночей!

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Размер: 200x220

В характеристиках указано, что одеяло однотонное, по факту пришло с узорами, на что мне ответили, что просто фотография не передаёт рисунок и "микросатин" всегда идёт с таким узором. Предлагаю сменить фотографа, т.к. у меня на фото прекрасно видно, этот "роскошный узор"

Недостатки:
    Узор, долгая доставка, не верное описание, сходство с предоставленными фотографиями 50%
    • Продавец  SONMIR_homes

Дякуємо вам за розгорнутий відгук і за те, що поділилися своєю думкою

Хочемо уточнити кілька моментів. Замовлення було передано перевізнику вчасно, у погоджені терміни. Тривалість доставки, на жаль, залежить безпосередньо від роботи служби доставки, на яку ми не маємо впливу.

Щодо зовнішнього вигляду виробу: тканина мікросатин дійсно має характерний жакардний візерунок, який може виглядати по-різному залежно від освітлення та кута зйомки. Фотографії на сайті передають орієнтовно до 50% візуального ефекту тканини, оскільки фактура та рельєф краще помітні саме наживо.

• ІРИНА М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Размер: 172x205

італійський мікросатин чудовий, загалом ковдрою задоволені, відповідає опису, головне легке і тепле, якісно пошите, дуже гарно виглядає без підковдри

Достоинства:
    легке і тепле

Вітаємо!

Щиро дякуємо вам за такий чудовий та детальний відгук
      Нам дуже приємно, що ковдра повністю виправдала ваші очікування — і за якістю, і за зовнішнім виглядом, і за комфортом.
      Ваші слова надихають нашу команду працювати ще краще

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Размер: 140x205

Замовив дану ковдру 9го жовтня, замовлення прийшло тільки 18го жовтня, перевищивши всі обіцяні мені строки доставки (говорили про терміни від 3 до 6 днів максимум, а насправді доставка зайняла 9 днів!). Більше того! Я у своєму замовленні чітко вказував: ковдра має бути зимова, а мені прийшла демісезонна! Ковдра описана на Розетці як "супер тепла", а насправді вона взагалі НЕ тепла, і для зими вона взагалі не призначена! У підсумку маю неякісний товар, який доставлявся набагато довше як повинен був, також це товар, який зовсім НЕ відповідає опису! Однозначно НЕ рекомендую цього продавця і НЕ рекомендую торгову марку MirSon! Купуйте закордонні аналоги, бо цей український товар виявився гіршим навіть за китайський!

Достоинства:
    Жодних переваг!
    Недостатки:
    Дуже довгий період доставки, ковдра НЕ зимова, яку я замовляв, а демісезонна, і взагалі НЕ тепла!
    • Продавец  SONMIR_homes

Вітаю!

Щиро перепрошуємо за незручності
      Ми обов’язково вирішимо це питання у найкоротший термін, щоб ви залишилися повністю задоволені нашою продукцією та сервісом