- Євген Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Після нього навіть стара подушка стала комфортнішою. Дякую!)
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Раді, що чохол зробив вашу подушку ще комфортнішою. Нам дуже приємно, що ви задоволені результатом.
З повагою,
Команда MirSon
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Зручні та якісні чохли
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий чудовий відгук!
Нам дуже приємно, що знімний чохол на подушку MIRSON Cotton Line №062 сподобався вам своєю якістю та зручністю у використанні. Особливо цінно, що ви відзначили практичність виробу та не виявили жодних недоліків.
Дякуємо за вашу довіру! Нехай чохли і надалі дарують вам комфорт, охайність та приємні відчуття щодня разом із MIRSON
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 70 x 70
Малюнок не такий, як на фото товару, і в цілому якість 100%бавовни і мікросатину (дешевший варіант) не дуже відрізняється
- Достоинства:
- Ціна, замок
- Недостатки:
- В середині саме дешеве неткане полотно, яке буде сильно електризуватися. Разом з тим дуже тонке
Навряд то дійсно бавовна 100% ззовні подушки
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за детальний відгук
Нам прикро, що товар не повністю виправдав ваші очікування.
Малюнок або стьожка можуть незначно відрізнятися від фото залежно від партії виробництва, проте це жодним чином не впливає на функціональність виробу.
Щодо складу — зовнішня тканина відповідає заявленим характеристикам (100% бавовна), а внутрішній шар використовується для формостійкості та стабільності чохла.
Ми обов’язково передамо вашу інформацію до відділу контролю якості для додаткової перевірки.
Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 40 x 60
Чехол саме те що треба для мене. За кілька ночей відрегулював наповненість і тепер нормально сплю. Рекомендую. Якісний і зручний
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми раді, що знімний чохол MirSon Cotton Line ідеально вам підходить і допоміг покращити сон. Ваші рекомендації дуже цінні для нас!
Завжди раді допомогти!
З повагою,
Команда MirSon
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Головна характеристика - не парить й не пітніє!
Добре прошита, не торочиться при пранні, застібка зберігає свій функціонал й ніде не "муляє", приємний на дотик матеріал, чітко відповідає заявленому розміру.
Класний та якісний чохол для людей, які мають в ньому потребу.
Варто використовувати.- Достоинства:
- Бімба
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук про знімний чохол на подушку MirSon Cotton Line №062. Нам дуже приємно чути, що ви оцінили якість нашого виробу — його комфорт, міцність і відповідність заявленим характеристикам.
Ми раді, що чохол став для вас справжнім задоволенням і відповідає вашим потребам. Ваші слова — найкраща нагорода для нашої команди!
Дякуємо, що обираєте MirSon. Будемо й надалі радувати вас якісними продуктами!
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Чохол з натуральної тканини,голова не пітніє.
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 70 x 70
Чудовий чохол
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 40 x 60
Гарний чохол. З натуральної тканини . Рекомендую
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 40 x 60
Ваша реклама перед сном никого не интересует , будьте уверены. Огромную этикетку с большими буквами mirson можно сделать внутрь , а не с внешней стороны подушки где она мешает .
- Недостатки:
- Оторвал назойливую лейбу разошелся шов на боковой стороне
Дякуємо за відгук!
Інформацію зафіксували та передали на опрацювання.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Класний чохол, ідеально підійшов по розміру подушки. Але якщо подушка пухка, то він буде досить добре утримувати її форму і може виникати дискомфорт при спанні. Вихід з ситуації це зменшити кількість наповнювача в подушці
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 40 x 60
Якісний чохол на подушку.
- Достоинства:
- Недостатки:
- не 100% бавовна