- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 120 x 190. Цвет: Зеленый
Простирадло приємне на дотик, все ок. Але колір зовсім інший. Хотілось темно-зелений як на фото, а по факту салатовий.
- Достоинства:
- Наче хороша якість
- Недостатки:
- Колір не відповідає фото
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо вам за відгук та зауваження. Нам дуже шкода, що відтінок простирадла не повністю виправдав ваші очікування.
Хочемо звернути увагу, що передача кольору може залежати від освітлення під час фотозйомки, налаштувань екрана та особливостей різних партій тканини, тому відтінок у реальності може дещо відрізнятися від фото.
Дякуємо, що відзначили якість виробу
Ваше зауваження ми обов’язково передамо відповідному відділу
- Надія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Фиолетовый
Чудове простирадло! М'яке, зручне , колір яскравий не вицвітає з часом.
- Достоинства:
- На резинці
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Раді, що простирадло вам сподобалося, ви оцінили його м’якість, зручність та яскравість кольору. Приємно знати, що виріб відповідає вашим очікуванням.
Команда MirSon
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 80 x 190. Цвет: Фиолетовый
Посылку получила,все хорошо.
Дякую вам.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що простирадло на гумці MirSon Mikrosatin Premium №16-3310 Lavander Herb Вам сподобалося і все прийшло вчасно. Бажаємо приємного користування та затишних снів разом із MirSon!
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Серый
Гарна якість. Приємне на дотик. Швидка доставка. Рекомендую.
- Достоинства:
- Гарна якість.
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за чудовий відгук!
Раді, що простирадло Monument Mikrosatin Premium виправдало ваші очікування — приємна на дотик тканина, якість і швидка доставка справді важливі для нас.
До комплекту можемо запропонувати наволочки в такому ж кольорі Monument — вони гармонійно доповнять ваш текстильний набір і створять цілісний вигляд у спальні.
Якщо бажаєте, з радістю підберемо для вас варіанти!
ссылка
- Слава И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Серый
ВСЕ ОК
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук!
Раді, що простирадло на резинці MirSon Monument Mikrosatin Premium 90x200x25 см вам підійшло та все сподобалось.
До комплекту можемо запропонувати наволочки в аналогічному кольорі та з тієї ж тканини — для повної гармонії у спальні. Якщо буде цікаво — з радістю допоможемо з вибором!
ссылка
MirSon
- Артур Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Желтый
Простыня как простыня, ничего выдающегося или крайне негативного не замечено за неделю эксплуатации. Как уже многие отписали - цвет не соответствует, но мне это не принципиально. Цвет блеклый и не выдающийся.
Представник постачальникаШановний покупцю!
Дякуємо за Ваш відгук щодо простирадла на резинці MirSon №11-0103 Egret Mikrosatin Premium 160*200, висота 25 см. Нам приємно, що Ви поділилися враженнями після тижня використання.
Разом із тим щиро перепрошуємо за те, що колір виробу не відповідає очікуванням і зазначеному в описі. Ми прагнемо, щоб кожен покупець залишався задоволеним якістю продукції, і нам важливо розібратися в подібних ситуаціях.
Будь ласка, зверніться до нас через офіційний сайт виробника, зазначений на бірці товару, у розділі Контакти, або надішліть листа на вказану там електронну адресу. Ми розглянемо Ваше звернення в індивідуальному порядку.
Ще раз дякуємо за Вашу увагу до деталей - саме завдяки зворотному зв’язку ми можемо вдосконалювати нашу продукцію.
Команда MirSon
- Павло О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 80 x 190. Цвет: Розовый
Ok
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Бордовый
Якість погана, зʼявилися ковтуни на простирадлі майже одразу
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані Вам незручності. Хочемо більш детально розібратись в даній ситуації. Для подальшого вирішення питання та уточнення, просимо Вас звернутись до нас на вказану електронну адресу виробника [email protected]. Після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для вирішення питання. Дякуємо за розуміння.
- Євген А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200. Цвет: Серый
По факту то, что пришло, конечно же не соответствует цвету и той красивой картинке, которая размещена в карточке товара. Совсем другой оттенок, гораздо светлее, более того, ещё и с банальным узором, которого нет на фото.
Оставил, потому как уже плюнул, не захотев этой всей волокиты с возвратами, обменами, заменами...
На фото в магазине изображена красивая, строгая, глубокого оттенка постель. А приедет вам бледная, светлая и совсем не солидная простыня. Такой серодня сервис. Продавцы позволяют себе так себя вести.- Достоинства:
- Приятно тактильно
- Недостатки:
- Не соответствует описанию товара
Дякуємо за відгук!
Перепрошуємо за незручності. Інформацію опрацьовано та передано відповідальним особам. Для вирішення питання Ви можете звернутися на наш офіційний сайт.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 190. Цвет: Бирюзово-голубой
Гарний товар. Якість теж вражає за таку ціну.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Виктор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Фиолетовый
Отлично
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 200 x 220. Цвет: Розовый
Матеріал приємний, спати на простирадлі зручно. Якісна резинка, не скочується, не сповзає, ніч добре витримала. Колір трішки не такий як заявляє виробник. Тканина нічого не просвічує як пишуть тут деякі особи) Прання добре пережила, 30-40° в самий раз. Взяла на пробу, з цього матеріалу однозначно докуплю до комплекту.
Знала зірку просто за колір- Достоинства:
- Якість тканини, зручна резинка
- Недостатки:
- Колір не такий як заявлено
Дякуємо за Ваш відгук!
Перепрошуємо за незручності.Для вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Впевнені, що продукція MirSon принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Виктор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Сине-голубой
Хорошая простынь за свои деньги
- Недостатки:
- Не увидел
- Захарченко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 120 x 200. Цвет: Фиолетовый
Якість жахлива. Користуватись не змогли нею. Тоненька як марля, жаль не можна повернути.
Дякуємо за Ваш відгук!
Маємо зазначити, що обране Вами простирадло виготовлене з тканини мікросатин, тобто з 100% поліестеру.
- Зоряна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 190. Цвет: Салатовый
Хороший матеріал. Добре переться.
- Дарія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 80 x 190. Цвет: Серебристый
жахлива якість, аж просвічується, оминайте стороною, це не має ніякого відношення до сатину, шкода що не можна повернути це... буде мені наука краще оглядати товар при отриманні. я подумала, що попала на гарну знижку)))
- Достоинства:
- не знайшла для себе
- Недостатки:
- якість жахлива
Дякуємо за Ваш відгук!
Маємо зазначити, що обраний Вами комплект постільної білизни виготовлений з тканини мікросатин, тобто 100% поліестеру.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 80 x 190. Цвет: Бирюзово-голубой
Погана якість тканини
Дякуємо за відгук!
Ми перепрошуємо за незручності.Інформацію передали постачальнику для покращення якості тканини.Ми зробимо все можливе для покращення якості нашої продукції.
- Нина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Сине-голубой
Гарне простирадло, розмір відповідає замовленому, колір як на фото. Після прання таке як було
- Достоинства:
- Вказані вище
- Недостатки:
- Вікторія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Фиолетовый
Мне понравилась простынь, брала еще раз. В стирке не леняла, на лето было отлично
- Достоинства:
- Прстынь на резинке, на односпальную кровать очень удобно
- Недостатки:
- за такую цену как брала все устраивает
- Инна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 190. Цвет: Зеленый
Чудове
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200. Цвет: Серый
Це у всіх так, чи тільки у мене? З одного боку суцільне простирадло, з іншого - пришитий шматок. І шов якраз на стику верхньої частини і бокової, при найменшому зсуві - шов опиняється зверху, по суті я сплю на ньому. Плюс це виглядає не дуже естетично.
Що це? Не вистачило тканини саме на це простирадло, чи це всі простирадла розміром 200х180 пошиті таким чином?
Також при одяганні простирадла на матрац, почав легко тріскатись шов на резинці - майте на увазі! Не впевнений що вийде надіти без пошкоджень.- Недостатки:
- Пошитий з шматків - шов на лицьовій стороні. Легко рветься шов на резинці. Колір далекий від того який на зображенні.
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми приносимо вибачення за незручності.Для подальшого вирішення питання Ви можете звернутися на наш офіційний сайт.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.- Володимир
Така офіційна відповідь, майте на увазі:
Добрий день,шановний Володимире!
Простирадло буде зі швом.(таке пошиття). - Володимир
Не думав що Могилевська буде спати на простирадлах зі швом. Повівся на рекламу, як гарант якості))
- Герман Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 200 x 220. Цвет: Коричневый
Гарне простирадло для великого матрацу. Купляли інший колір, то дуже гарна якість
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200. Цвет: Бирюзовый
Простирадло на резинці,
- Достоинства:
- Відповідає опису , гарний колір
- Недостатки:
- До тіла не дуже приємна тканина
Представник постачальникаДоброго дня!
Маємо зазначити,що матеріал простирадла мікрофібра та мікросатин.
- Ирина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 150 x 200. Цвет: Бирюзово-голубой
После стирки цвет не исчезает. Хороший материал.
- Ирина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 150 x 200. Цвет: Бирюзовый
Материал приятный. Цвет нравится.
- Вікторія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Бирюзовый
Дуже приємна тканина, легка, тонка, швидко сохне після прання.
- Достоинства:
- Лека,тонка, дуже приємна на дотик, швидко сохне після прання
- Недостатки:
- не має
- Марчук Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 190. Цвет: Бирюзово-голубой
Довольно таки непогана якість і добра фіксація.
- Мороховець Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 190. Цвет: Серый
Простынь хорошая, рекомендую!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Бирюзовый
Резинка пришита
Якісне і недороге простирадло. Розмір приємний
- Олександр К***
Скажіть будь ласка, а резинка по переиметру пришита?
Представник постачальникаДоброго дня!
Так, дане простирадло на резинці.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Фиолетовый
Чудове простирадло
- Достоинства:
- Підійшло по розміру ідеально. Тканина начебто непогана.
- Недостатки:
- Поки нема.
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Ванильный
отличная работа, товар просто чудо во всех отношениях
- Достоинства:
- Товар соотвествует описанию и по качеству и по назначению.. Лучшего соответвия цены и качества не найдёте.
- Недостатки:
- Доставка отличная, недостатков нет.
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Фиолетовый
Просто супер, первый раз беру на резинке и очень понравилась. Качество хорошее, уже брала пододеяльник такого же цвета и материала.
- Достоинства:
- Удобство в использовании и красивый цвет
- Недостатки:
- Пока не нашлись
- Лілія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 100 x 190. Цвет: Фиолетовый
Замовляла простирадло та ознайомилася з його складом - мікросатин. За моїм розумінням сатин -це бавовняна щільна тканина, яка має гладку, блискучу лицьову сторону і матовий виворот. Але мікросатин виявився 100 % синтетичним матеріалом. Не буду більше таке замовляти.
- Достоинства:
- Гарний колір. Пошито якісно. Вчасно прийшло замовлення. Гарне обслуговування.
- Недостатки:
- Тканина не сподобалася.
Дякуємо за відгук!
Вибачте за незручності. Так, мікросатин - це не 100% бавовна.Переглянути простирадло з сатину Ви можете за посиланням:ссылка
- Елена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Розовый
Дуже гарно простирадло, хоч і невелика ціна. Гарна якість, не скатується. Дуже "дорого" виглядає, як якість, так і само цей колір. Брала і такі наволочки до комплекту.
- Недостатки:
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 80 x 190. Цвет: Фиолетовый
Гарна якість, приємна тканина. Колір, як на фото