- Даниленко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Все супер!!! Тканина, наповнювач, принт
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо Вам за чудовий відгук!
Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Ми раді, що Вам сподобалися тканина, наповнювач і яскравий принт ковдри.
Бажаємо приємного користування та будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Прийшло точно таке як на фото. Приємний матеріал. Красиво виглядає)
Сподіваюся прослужить так само гарно як і така сама стара.- Достоинства:
- Легка, дихає, красива. Швидко і зручно прати.
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаю.
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що ковдра вам сподобалася, а її якість та зовнішній вигляд виправдали ваші очікування.
Бажаємо приємного користування!
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Щиро дякую виробнику за чудову ковдру! Замовили літню полуторну ковдру для дитини - і вона просто в захваті! Дуже гарний, яскравий дизайн із китами одразу сподобався, а м’яка й приємна на дотик бавовна створює комфортний сон навіть у спеку.
Ковдра легка, дихає, не парить, ідеально підходить для літа. Розмір зручний, все прошито акуратно - видно, що якісний український продукт.
Дякуємо за турботу та якість! Обов’язково будемо звертатися ще.- Достоинства:
- Легка
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такий теплий і детальний відгук! Нам дуже приємно знати, що літня ковдра MirSon №2817 Color Fun Line Whales принесла комфорт і радість вашій дитині. Легка, дихаюча бавовна та яскравий дитячий дизайн саме те, що ми хотіли передати цією моделлю.
До цієї ковдри чудово підійде підковдра з колекції Кіт Батон - вона також виготовлена зі 100% бавовни, має оригінальний веселий принт і подарує ще більше затишку у дитячій кімнаті.
Посилання ссылка
Дякуємо, що підтримуєте українське та обираєте MirSon! Завжди раді вашим замовленням
- Паша А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Купив для сина він задоволений я також. Дякую рекомендую
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук!
Раді чути, що ковдра MirSon Літня №2817 Color Fun Line Whales сподобалась і вам, і вашому сину. Для нас дуже важливо, щоб наші вироби дарували комфорт і радість.
У доповнення можемо запропонувати підковдру з бязі з веселим принтом Кіт Батон - натуральна, приємна до тіла і дуже зручна для дітей.
Якщо зацікавлені, ссылка!
Дякуємо, що обираєте MirSon!
- Хромкова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Дуже задоволена ковдрою дитина мні теж сподобалась, яскравий принт окуратно пошита мягесенька та не парить. Тепер це найулюбленіша ковдра моєї дитини !
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такий теплий відгук! Нам надзвичайно приємно, що ковдра стала улюбленою для вашої дитини
До неї чудово підійде ніжне простирадло з натуральної бавовни - м’яке, дихаюче, приємне до тіла. Можемо підібрати модель у пастельному відтінку або з веселим дитячим принтом, щоб створити цілісний комплект для комфортного сну
Для прикладу лишаємо посилання ссылка
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
супер
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук про літню ковдру MirSon Color Fun Line Whales! Раді чути, що вона вам сподобалась- легка, натуральна бавовна і яскравий дизайн справді створюють літній затишок. Щоб доповнити комплект, з радістю пропонуємо підковдру розміром 140*205 см або трохи більшу, з 100% бавовни (бязь або ранфорс) - вона добре дихає, приємна на дотик і чудово підходить до літніх ковдр: Переглянути підковдри MirSon ссылкаБажаємо вам приємного та легкого сну разом із MirSon!
- Голуб Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Перед покупкою хвилювався, чи отримаю саме те, що зображено на фото — і можу впевнено сказати: все відповідає повністю! Малюнок та кольори такі ж яскраві, як на зображенні, а сам виріб якісний та охайно пошитий.
Ковдра легка, дихаюча, з приємною бавовняною тканиною, ідеально підходить для літа. Дуже сподобалась і за дизайном, і за комфортом бо замовляв дитині і це найголовніше.
Рекомендую — це той випадок, коли очікування повністю збігаються з реальністю!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий детальний і теплий відгук про літню ковдру MirSon Color Fun Line Whales!
Нам дуже приємно, що виріб виправдав очікування, особливо коли йдеться про покупку для дитини - це справді найголовніше.
До цієї ковдри чудово підійде підковдра зі 100% бавовни - натуральна, дихаюча тканина забезпечить максимальний комфорт у поєднанні з легкістю та м’якістю:
Переглянути підковдри з бавовни ссылка
Дякуємо, що обираєте MirSon - будемо раді вашим новим замовленням!
- Виктория О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
інша ковдра
- Достоинства:
- ковдра не відповідає тому, що я замовляла
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук!
Ми перепрошуємо за незручності.Помилка на пакуванні.Ви можете написати на наш офіційний сайт стосовно вирішення питання.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.- Яна К***
у х-ках вказано "різнокольорова", тобто може бути рандомний колір
Представник постачальникаДоброго дня!
Ковдра такого ж кольору як на фото.