Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Наматрасник-чехол MirSon 140x200 см Livio Standard Line №2010 (2200006812432)

Оценка пользователей 3.71/5
  • Руслан Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200

Виглядає чудово, нічого не сповзає і не стягує сам матрац. Хороша ціна!

Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що наматрацник-чохол MirSon Livio №2010 повністю виправдав очікування — гарно виглядає, надійно фіксується і має вигідну ціну.

Бажаємо вам комфорту щодня разом із MirSon!

• Євген П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x200

Для щоденного використання ідеальний варіант, що поєднує хорошу якість і доступну ціну. Рекомендую!

Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно, що наматрацник-чохол MirSon Livio №2010 став для вас ідеальним варіантом для щоденного використання.

Поєднання якості та доступної ціни — саме те, що ми прагнемо забезпечити. Дякуємо за рекомендацію!

• Вікторія Б***

Сидить як влитий, не сповзає і не збирається складками. Матеріал приємний

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що наматрацник MirSon Livio Standard Line ідеально підійшов, добре фіксується та приємний на дотик. Бажаємо вам комфортного і спокійного сну!

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 120x190

В цілому задоволена якістю. Колір темніший, але мене це влаштовує - бо так ніби й практичніше

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені якістю нашого наматрацника-чохла MirSon 120x190 см Livio Standard Line №2010. Розуміємо, що колір може здаватися темнішим, але раді, що це вам підходить і виявилося практичним! Якщо виникнуть ще питання чи побажання, завжди готові допомогти.

• Оксана П***

Узор відрізняється і є іншим, ніж на фото. Колір дійсно йде в бірюзовий. Фото цього не передає. Я такий і шукала. Розмір відповідає заявленому, навіть по сантиметру лишнє. Тканина прошита ниткою, що більш надійно. Подекуди виглядають петельки, але не критично. 100% поліестер, тому є ризик кошлатання, але з бавовни я такого чохла не знайшла.

Дякуємо вам за детальний та чесний відгук! Нам приємно, що наматрацник-чохол MirSon Livio Standard Line 120x190 см загалом вам підійшов і відповідає вашим очікуванням.
      Щодо відмінності у візерунку — дійсно, в залежності від партії тканини, малюнок може дещо змінюватися, хоча колір і технічні характеристики залишаються незмінними. Це пов’язано з постачанням сировини та періодичним оновленням дизайну виробником.
      Стосовно матеріалу: так, цей наматрацник виготовлений із 100% поліестеру, що забезпечує довговічність і легкість у догляді, але ми розуміємо ваше бажання мати натуральну альтернативу.
      Як варіант, можемо запропонувати моделі з 100% бавовни або з бавовняним верхом, які є більш дихаючими й гіпоалергенними. Якщо цікаво — з радістю підберемо відповідний варіант по розміру та характеристиках.
      ссылка
      З повагою,
      MirSon

• Швец Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 150x200

Вместо синего цвета пришёл белый, очень разочаровались, так как у нас нет возможности вернуть

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Петр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Морская волна. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x190

Заказував зелений колір чохла а привезли фіолетовий, якби знав що ті хто пакували не розрізняють колір (дальтоніки) тоб і не заказувавби

Недостатки:
    З трудом надів бо чуть маловатий на пару сантиметрів в довжину

• Людмила О***

Замість сірого прийшов якогось бірюзового кольору, взагалі не в тему. Прийшлося відмовитися від замовлення.

Достоинства:
    не оцінили
    Недостатки:
    не той колір

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 180x200

Товар пришел не того размера.
    Не смотря на то, что он был запечатанный с этикеткой и размерной маркировкой на ней, было обнаружено что товар не соответствует своему размеру. Был заказан чехол 180х200. А на деле было 150х200.

Достоинства:
    На вид, материал вроде хороший.
    Недостатки:
    Не тот размер в упаковке.