Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Наматрасник-чехол MirSon 70x190 см Telma Standard Line №2016 (2200006814733)

Оценка пользователей 4.86/5
  • Світлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x190

Класний

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що наматрацник вам сподобався.
      Ми раді, що ви задоволені якістю продукції MirSon.

Дякуємо за довіру
      Бажаємо вам комфортного та приємного сну!

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x200

Хороший наматрацник, легко одягається і добре сидить, при активному сні не стягується, рекомендую

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що наматрацник вам підійшов — зручний, надійно тримається та відповідає очікуванням.
      Дякуємо за рекомендацію!

З повагою,
      Команда MirSon

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x190

Розмір не дуже підійшов, а ось якість добра

Дякуємо вам за відгук про наматрацник-чохол MirSon Telma Standard Line №2016 (160*190 см)!
      Шкода, що розмір виявився не зовсім точним, але раді чути, що ви залишилися задоволені якістю виробу.

• Ярослав

Якість непогана! Приємний на дотик. Продавець видно поклав не той розмір на 10 см більше, неприємно!!!! Видно не 160*190 а 200

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Переплутано розмір

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Перепрошуємо за незручності.Помилка на пакуванні.Для вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Гуденко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 180x200

Підійшов по розміру, гарна якість

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:
    Поки не виявили

• Тамара О***

Товар супер по всім показникам

• Руслана З***

• Руслана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200