Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья MirSon Евро 220x240 см №12-4608 Clear Water Однотонный Mikrosatin (2200007229680)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Красивое постельное, приятный цвет как и на фото. Хорошее качество, приятная текстура!

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що постільна білизна MirSon Clear Water повністю відповідає фото, порадувала кольором, якістю та приємною текстурою. Бажаємо вам комфортного та затишного сну!

• Яна Г***

Відмінне рішення для великого ліжка, якість хороша

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що комплект MirSon Clear Water з мікросатину став вдалим рішенням для вашого ліжка та ви залишилися задоволені якістю. Бажаємо вам комфортного й приємного сну!

• Ірина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Довольна очень ! Красиво выглядит! Очень сочный цвет. Классное качество. Рекомендую

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені якістю та кольором комплекту.
      Ваші слова — найкраща мотивація для нашої команди.
      Нехай комплект приносить затишок і гарний настрій щоночі!

З повагою,
      Команда MirSon

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

М`яка, не кашлатиться

Достоинства:
    М`яка, не кашлатиться
    Недостатки:

Дякуємо за ваш чудовий відгук!

Ми раді, що вам сподобався комплект постільної білизни MirSon King Size 200x220 см №12-4608 Clear Water. Продукція Mikrosatin дійсно відзначається м’якістю та довговічністю, і ми раді, що це відповідає вашим очікуванням!
      Якщо вам буде цікаво, ми можемо запропонувати простирадло на гумці для зручності використання. Звертайтеся, і ми з радістю допоможемо вам підібрати ідеальний варіант!
      ссылка
      Ще раз дякуємо за ваш відгук та довіру до нашої продукції.

• Натали
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

малесенький отвір на півковдрі - боялись порвати
    колір просто блакитний
    ніби-то я сама шила для себе

Достоинства:
    ціна, ніжне на дотик
    Недостатки:
    якість пошиття

• Ігор Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Качественный комплект

Достоинства:
    Нежная ткань