Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья MirSon Полуторный 143x210 см №14-4102 Glacier Gray Однотонный Mikrosatin (2200007230259)

Оценка пользователей 3.57/5
  • Валерій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Відмінна якість за адекватну ціну! Дуже радий покупцi!

Вітаємо!

Щиро дякуємо вам за відгук.

Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю комплекту та вважаєте його вдалим придбанням. Ми раді, що постільна білизна виправдала ваші очікування та подарувала позитивні враження.

Бажаємо вам комфортного відпочинку та приємних снів!

• Анна Ш***

Колір Glacier Gray універсальний, підходить до будь-якого інтер'єру. Рекомендую!

Дякуємо за Ваш відгук!

Приємно, що Ви оцінили універсальність кольору та комфорт у користуванні. Бажаємо Вам затишного та приємного відпочинку!

• Елізавета М***

Якщо ви шукаєте гарний, приємний на дотик і практичний комплект, цей варіант вартий уваги.

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що комплект постільної білизни MirSon №14-4102 Glacier Gray Вам сподобався. Приємно знати, що Ви оцінили його зовнішній вигляд, м’якість на дотик і практичність. Бажаємо комфортного користування та затишку у Вашій оселі!

• Микита Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Купив цей комплект, бо набридли бавовняні простирадла з грубими швами. Дуже боявся, що мікросатин буде «мильним» або холодним, але ні. Він дуже ніжний і м'який.

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що комплект постільної білизни MirSon №14-4102 Glacier Gray виправдав Ваші очікування. Приємно, що мікросатин виявився ніжним, м’яким і комфортним у використанні. Бажаємо Вам затишного та приємного відпочинку!

• Даша П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Дуже задоволена покупкою – це перший раз, коли я вибрала постіль від MirSon

• Сніжана

Хороша постільна білизна, брала на подарунок

Достоинства:
    Недостатки:
    Не помічала

• Владислав М***

Все гуд!

• Тамара В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 2 x 50x70

Отличное постельное, цвет супер. Но оно не однотонное, а в полоску. Упаковка красивая.

Достоинства:
    Цвет, размер

• Віталій С***

Красиво) качество хромает

• Юрій

Застібки змійки немає. Не вводьте в оману

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Придбавши цю постільну білизну ми були дуже розчаровані. Найперше, що нас розчарувало це колір,який не зовсім відповідає заявленому, але з кольором ще можна було б миритись, якби не якість: тканина занадто тонка, навіть прозора, шви затягнуті, з потороченими нитками. Підодіяльники, згідно з описом, мали б бути з застібками, але їх чомусь немає. Також зазначено, що у комплекті 4 наволочки, нам же прийшло лише 2.
    Дуже шкода, що опис товару не відповідає дійсності і немає можливості повернути придбаний товар!

Достоинства:
    Недостатки:
    Багато, зазначені у коментарі

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Сергій М***

Дякую виробнику Mirson за швидке вирішення проблеми та повернення товару і коштів!

• Александр Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Не покупать, разводняк, даже на половую тряпку не годятся

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Чи могли б Ви більш детально описати причину Вашого негативного відгуку?
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Ірина К***

Це просто жах, бинт в аптеці якісніший, як же шкода грошей

Достоинства:
    Недостатки:
    Всі

• Ставинская И***

Це жах і треш. Ніякої відповідності ні з фото, ні з відгуками. Жалкую, що не відмовилася від замовлення в точці видачі. Дарма витрачені гроші

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.