Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Одеяло MirSon Антиалергенное Демисезоное №3001 Simple White EcoSilk 200x220 см (2200007372645)

• Руслана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Ковдрочка супер.Дякую продавцю,дуже задоволена.А в самій Розетці розчарована!...Продавцю бажаю мирного неба і багатих покупців)

Достоинства:
    Легенька,тепла

• Тетяна Р***

Гарне одіяло легеньке,тепленьке

Достоинства:
    Легке

• Алла П***

купувала за відгуками) задоволенна

Достоинства:
    легенька, те що і хотіла
    Недостатки:
    поки не побачила

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Хорошої якості,євро ковдра ,рекомендую.

Достоинства:
    Гарне пошиття

Щиро дякуємо за ваш відгук і рекомендацію! Дуже приємно чути, що ковдра MirSon №3001 Simple White EcoSilk вам сподобалася та виправдала очікування. Бажаємо, щоб вона довго дарувала вам затишок і комфорт!

• Олена М***

Ковдра хороша!

• Мария М***

Не важка і тепла

• Інеса Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Мені дуже сподобалась ковдра, зараз буду шукати цю ж але розмір 140, зараз зима але ще не діставали теплу ковдру

• Мартинюк К***

Ковдра, досить тепла, легенька
    Всі шви в нормі, акуратні
    За свою ціну цілком гарний варіант

Достоинства:
    Адекватна ціна
    Недостатки:
    Поки не виявлено

• Светлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Купувала ковдру бо похолодало, тому хотіла щоб ковдра була тепленька, але не зимова і щоб зараз, і щоб як хмаринка як у рекламі. І вуаля, одержала ковдру таку як хотіла і швидко. Дякую розетці та MirSon

Достоинства:
    Тепла, легенька, приємна на дотик

• Инга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Купувала на подарунок, дуже сподобалась ковдра, дякую

• Лариса С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Легка і тепла, на зимово- осінній період саме те, що треба.

Достоинства:
    Співвідношення якість- ціна

• Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Ковдра легка, тепла, виглядає гарно. Після прання все чудово