Отзывы покупателей о Гидрогелевые патчи для глаз Missha Speedy Solution Firming Gel Eye Patch 2 шт (8806185764421)

Оценка пользователей 2.67/5
  • Валерия

Найгірші патчі з тих, які в мене коли небудь були. Сухі, тупо ризинові куски і все.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Повністю жахливі
  • Валентина

В них маловато жидкости . Но я придумала так - сначала наношу успокаивающую сыворотку для век и почти сразу эти патчи . Эффект есть - меньше отека на нижних веках

• Наталія К***

Оцінити ефективність не можу, бо брала на пробу 2 шт. Щоб побачити якісь зміни, цього замало, треба хоча б тиждень регулярно використовувати. Гелева пластинка хорошої якості- пружна і товщину має достатню, тому довго тримає вологу і все корисне з маски краще підживить шкіру. Ті, що пробувала раніше, до 5 хв. зморщувались, бо вся волога вже вибралась в шкіру. Від цього вони і важчі, тому врахуйте, що треба полежати, бо інакше не тримаються, сповзають . Мінус в тому, що дуже мало рідини в масці, дуууже. Перший раз подумала, що я при відкритті упаковки розлила, бо випала з рук в умивальник, але друга упаковка теж така.Воно може і достатньо, та, на мою думку, трохи замало

Достоинства:
    Товщина і якість гелевоі пластинки
    Недостатки:
    Дуже мало рідини в масці
  • Богдана К***
    Продавец: Rozetka

Найгірші патчі, які я колись мала. Вони товсті,сповзають. Навіть лежачи вони сповзають. Це жах

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Все