Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о BB-крем Missha M Perfect Cover BB Cream SPF42 / PA+++ №13 Bright Beige 50 мл (8806333395347/8809530034330/8809747940769)

Оценка пользователей 4.87/5
  • Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 21 Light Beige M Perfect Cover BB Cream Missha

Швідка відправка, товар відповідає заявленим характеристикам. Дякую за знижку. Все супер.

• Людмила Ш***

Достоинства:
    Підлаштовується під колір шкіри, ніжна текстура
  • Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 23 Natural Beige M Perfect Cover BB Cream Missha

Брала перший раз. Дуже сподобалась якість та структура. Підходе під шкіру сто відсоткове. Зволожуючий та трохи маскуючий. Тон підійшов до кольору моєї шкіри.Буду брати ще.

Достоинства:
    Якість,акційна ціна
    Недостатки:
    Не має
  • Людмила

Відмінний тональний крем,користуюсь ним вже давно, подобається, рекомендую,не пожалкуєте

Достоинства:
    Стійкий, наносяться рівномірно
  • Інна П***

Користуюсь багато років, задоволена, рекомендую

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не бачу
  • Вероніка А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 25 Warm Beige M Perfect Cover Missha

Все супер!

• Тетяна У***

Товар відповідає опису.

• Виктория С***

Мені підійшов. Нема відчуття маски. Легкий. Купила вже вдруге.

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 13 Bright Beige M Perfect Cover BB Cream Missha

ВВ-крем хороший,з відтінком вгадала,наноситься легко,на шкірі не відчувається. Але прийшов не запакованим належним чином і напівпустий. Не зрозуміло чи ним користувалися ,чи то недолив... На фото видно,що крему менше ніж пів тюбика...

• Крістіна Л***

Дуже якісний

• Лілія Ш***

Чудовий ВВ-крем для світлої шкіри. Брала 21 тон. Маю шкіру крмбіновану. Вік 50 . Після використання шкіра лишається зволоженою, нема ефекту пересушування навколо очей. На фініші обличчя має свіжий вигляд із сатиновим покриттям. Повністю співпадає з кольором шкіри. Легкий за консистенцією. Не забиває пори.Відповідає всім потребам. Дякую Розетці за гарну ціну і якісний продукт.

Достоинства:
    Легкий, не масний. Точно підлаштовується під колір обличчя.
  • Маковей С***

Відмінно

Достоинства:
    Якісний продукт
    Недостатки:
    Гемає
  • Елена М***

Все супер, большое спасибо!

Достоинства:
    Большой объем, приятная цена, отличное качество
    Недостатки:
    Пока не нашла
  • Світлана К***

Дуже довго обирала, зупинилась на ньому і я дуже задоволена. На обличчі геть не відчувається, тон підлаштовується під тон обличчя. Цікаво як буде вести себе коли більш тепліше буде

• Капустюк Ю***

Самий класний крем. Дуже гарно лягає

• Елена Ш***

Пользуюсь очень давно , хороший продукт для ежедневного использования

Достоинства:
    Не оставляет жирного следа , хорошо перекрывает недостатки на коже
  • Юлія

Гарний колір, підлаштовується під тон шкіри.

Достоинства:
    Подобається натуральний фініш, перекриває недоліки
    Недостатки:
    Відсутні
  • Юлія

Беру вже безліч разів, гарний продукт

Достоинства:
    Якість, економний розхід
    Недостатки:
    Відсутні для мене
  • Светлана Ж***

Добрый день! Не удалось испробовать данный товар, не работает дозатор! Очень жаль! Крем покупался на подарок

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Есть дозатор который не работает
  • оксана Г***

Все доставлено во время

Достоинства:
    Качество проверенное,беру все время этот номер21
  • Олександра

Замовляю не перший раз. Оригінал.

Достоинства:
    Оригінал
    Недостатки:
    Не має
  • Настена Ф***

Я задоволена якістю ,не має єфекту маски.

Достоинства:
    Натурально вигляжає на шкірі
    Недостатки:
    Не шукала
  • Тетяна Д***

Супер, беру вже вдруге, користуюсь ще й кушоном цієї фірми. Дуже задоволена

Достоинства:
    Легкої текстури й із захистом від УФП
  • Гранкина А***

Дуже крутий BB крем, брала вже багато разів. На мою не зовсім ідеальну і суху шкіру підходить на 100%!. Дякую

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Мирослава К***

Все супер! Вкотре задоволена!!!

• Наталия Ч***

Отличный крем ,хорошо наносится .Пользуюсь постоянно.

Достоинства:
    Не сушит кожу.
  • Елена Б***

Ідеально підходить

Достоинства:
    Легкий,перекриває недоліки шкіри, виглядає натурально
    Недостатки:
    Не має
  • Ната Т***

Крем мені сподобався. Відтінок цікавий, не жовтий. Досить легке покриття, не жирний, запах ненавязливий. Гарно виглядає.
    Але все індивідуально)).

Достоинства:
    Дозатор, легкість.
    Недостатки:
    Не дешевий)
  • Галина Р***

Відповідає інструкції

Достоинства:
    Не сушить шкіру, адаптовуєтьсч до природнього відтінку шкіри
    Недостатки:
    Не помітила
  • Богатырь М***

Гарний крем

• Анна Л***

Дуже крутий ВВкрем, підійшов просто ідеально …беру не перший раз саме його

• Вікторія М***

Колір підійшов до світлої шкіри, приємна консистенція на дотик, гарна упаковка, підійде на подарунок

• Наталія Ч***

Давно кортстуюся, результат задовільняє.

• клименко в***

Гарний крем,не тече,дійсно адаптується до кольору шкіри,і гарно тонує, вартує своїх коштів

Достоинства:
    Гарний крем
  • Ольга Ю***

Зараз хороша ціна
    Користуюсь більше року - задоволена!

Достоинства:
    Зволоження і прикриває недоліки
  • Галина М***

Користуюсь декілька років ,мені подобається.