Отзывы покупателей о Вермишель для жарки Мівіна Street Food Yakisoba со вкусом пряной утки 119 г (8585002445773)
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідея була хороша. Вермішель сама непогана. Але соус - настільки гидотний, що навіть день не ївши зʼїсти змогла трошки і викинула.
Подаруйте хтось продуктовому відділу мівіни асорті корейських чи краще японських класичних ременів - нехай спробують нормальну їжу швидкого приготування перед тим, як вигадувати своє казна що.
Це не їстівне.- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже-дуже несмачний гидкий неїстівний соус, котрий неможливо відділити від вермішелі.
Добрий день, Олено! Нам шкода чути, що смак "Мівіни" не відповідає вашим очікуванням! Ми піклуємось про те, щоб якість та смак нашої хвилястої відповідав бажанням наших споживачів, однак, ми також розуміємо, що в кожної людини свої фаворити та смакові вподобання.
Ми обов'язково візьмемо до уваги ваш коментар. Бажаємо гарного дня!
- Ірина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дві великі порції. Легко готувати. Доставили швидко. Рекомендую
- Достоинства:
- Смачно. Гостренько!
- Газубей А***Продавец: Rozetka
Не вкусно. Чувствуются овощи - морковь) Остальные специи малоопределяемые.
Острота не большая, можно есть всем.- Достоинства:
- Дешево. Можно за один пакет конкретно пообедать на весь день
- Недостатки:
- Вкус неопределяемый
Добрий день, Олексію!
Нам дуже шкода чути, що даний продукт Вам не сподобався. Проте ми розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та свої фаворити. Ми завжди піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Все ж сподіваємося, що в нашому асортименті Ви знайдете щось, що підійде Вам більше. Щиро дякуємо за зворотній зв'язок!
Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50. Дякуємо!
- ЕллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачний і незвичайний варіант, гострий але не критично, на рівні чорного перцю.
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Остро жесть как
- Достоинства:
- Для меня нет
- Недостатки:
- Это очень остро
Добрий день, Марино! Лінійка продуктів Мівіна Street Food Yakisoba має три смаки, які відрізняються за рівнем гостроти. Зі смаком Пікантного терякі - найгостріша, з цієї лінійки, Пряна качка має середній рівень гостроти і найменш гострий - зі смаком Курки карі.
При створенні цього продукту ми надихалися саме японською стравою, яка за оригінальним рецептом має бути гострою. Сподіваємось Ви знайдете смак, який буде Вам до душі.
Якщо у Вас залишились зауваження щодо нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50. Дякуємо за відгук та бажаємо гарного дня!