Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Упаковка вермишели быстрого приготовления Мивина Street Food в соусе со вкусом пикантного терияки 75 г х 24 шт (7613287067265)

Оценка пользователей 4.14/5
  • Софія Г***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Геть несмачна мівіна! Смердить, на смак жах!

Достоинства:
    Недостатки:
    Смердить наче проводка горить, не смачна.

Добрий день, Софіє! Нам шкода чути, що смак "Мівіни" не відповідає Вашим очікуванням. Ми піклуємось про те, щоб якість та смак нашої хвилястої відповідав бажанням наших споживачів, однак, ми також розуміємо, що в кожної людини свої фаворити та смакові вподобання!

Ми обов'язково візьмемо до уваги Ваш коментар! Якщо у Вас залишились зауваження щодо нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50. Бажаємо гарного дня!

• Марина Б***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Це найбільша гадість, яку я їла за мільйон років. Фу. Просто фу

Недостатки:
    Жахливий гидотний смак

Добрий день, Марино! Нам шкода чути, що смак "Мівіни" не відповідає вашим очікуванням. Ми піклуємось про те, щоб якість та смак нашої хвилястої відповідав бажанням наших споживачів, однак, ми також розуміємо, що в кожної людини свої фаворити та смакові вподобання!

Ми обов'язково візьмемо до уваги ваш коментар! Якщо у Вас залишились зауваження щодо нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50. Бажаємо гарного дня!

• Алексей П***

Хорошая работа команды ROZETKA

Достоинства:
    Вкусно. Цена. Быстрая доставка.
    Недостатки:
    Нет.
  • Кунинець с***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Мивіна спортилась в смакови аж нехочу їсти

Добрий день, Сергію!
      Дякуємо, що поділилися своєю думкою!
      Якщо у Вас залишаються питання чи пропозиції щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися до нас за телефоном безкоштовної Гарячої лінії 0 800 50 09 50.

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Мені дуже подобається. Буду брати ще)

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Дуже смачні теріякіси, раджу брати!
    Писали що смак горілого - нічого такого, дуже смачна вірмішель, і дуже вигідно доречі, ніж купувати в магазині.
    Брав 2 ящіки, втріскали їх за 3 місяці))

Достоинства:
    Смакота! Дуже смачний мівінос, зручна упаковка.
  • Олександр Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Все утраивает, нормальный вкус хорошая лапша.

• Александр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

До вторжения был отличный вкус, очень долго ждал эту мивину, вкус вроде как остался такой же, но после каждого употребления вызывает сильную тошноту

Достоинства:
    Вкус
    Недостатки:
    Тошнота

Добрий день, Олександре! Компанія Nestlé завжди піклується про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Дякуємо, що поділилися своєю думкою! Коментарі наших споживачів допомагають нам зрозуміти, над чим потрібно працювати, щоб наш продукт став ще смачнішим.

• Євген К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Саму нормальну мівіну взяли і зняли з виробництва, в якої була набагато вища якість !
    І самий смак терікі топ =( , якість вермишелі в цій мівіні був кращий ніж у всіх інших
    Єдину мівіну яку яку я купував) Тепер буду купувати корейську

• Павел З***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Плохой вкус!!! Не берите! Позор для марки Мивины!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Много!!! Есть не возможно!!!
  • Стас Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Отвратительный вкус, запах горелого.
    Не рекомендую к употреблению!

Достоинства:
    Их нет!
    Недостатки:
    Пластиковая упаковка, нет пластиковой вилки! Отвратительный вкус, запах горелого.
  • Марта К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Дууже смачна. Я на неї підсіла.

• Анна М***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Самая вкусная мивина, в меру острая и есть вкус соуса тереяки, моя самая любимая

Достоинства:
    Эта самая вкусная мивина
    Недостатки:
    Отсутствуют
  • Елена Д***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Такое ощущение будто овощи для приправы сгорели, но их всё таки решили добавить.
    Из плюсов можно только отметить то что эта лапша острая.

Достоинства:
    Остренькая
    Недостатки:
    Непонятный вкус горелого.
    Этого уже достаточно чтобы убрать все звёзды.
    • Алексей К***

мені це подобається тобі ні допобачення

• Кириченко А***

Очен вкусная

Достоинства:
    Вкус
    Недостатки:
    Только тем кто не любит такое