Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Защитный крем Mixa Body & hands с Керамидами для Сухой кожи рук 100 мл (3600551135991)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Сергій Є***

Дуже якісний крем . Швидко діє . Ефективний засіб для доглядом для рук.

Достоинства:
    Якість, ефективність , ціна
      Представник бренду

Сергій, раді вітати! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та чудову рекомендацію нашого захисного крему Mixa з керамідами. Нам надзвичайно приємно, що Ви так високо оцінили якість, ефективність та доступну ціну продукту. Формула цього засобу збагачена потужним комплексом керамідів, які діють швидко та цілеспрямовано. Вони миттєво заповнюють мікротріщини, усувають сухість і створюють надійний захисний бар'єр, який крок за кроком відновлює м'якість шкіри рук та оберігає її від агресивного впливу довкілля. Користуйтеся із задоволенням!

• Іван Г***

Купую постійно Гаріеєр, але повівся на 1 із відгуків, що цей не гірше. Купив 2 по ціні 1 гарінєра. Так вони і лежать. Нічого особливого.

Достоинства:
    Не дорого
      Представник бренду

Іван, добрий день! Дякуємо Вам за відгук про Mixa Body & Hands Ceramide Protect. Нам щиро шкода, що крем не виправдав Ваших очікувань, особливо якщо Ви звикли до іншого засобу та сподівалися на подібний ефект. Розуміємо, що відчуття від текстури й результату завжди дуже індивідуальні. Формула крему збагачена керамідами, які допомагають зміцнювати захисний бар’єр шкіри, зменшувати сухість і підтримувати комфорт навіть за частого миття рук. Засіб має легку, швидковбираючу текстуру без відчуття липкості та створений саме для щоденного базового догляду за сухою шкірою. Якщо Ви очікуєте більш насиченого живлення або вираженого відновлювального ефекту, можливо, Вам більше сподобається - насичений живильний крем Mixa з маслом ши - ссылка. Дякуємо, що поділилися своєю думкою - Ваш досвід допомагає нам ставати кращими.

• Светлана М***

Хороший

Представник бренду

Светлана, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук про захисний крем Mixa Body & Hands з керамідами! Нам щиро приємно чути, що продукт Вам підходить і забезпечує догляд та комфорт для сухої шкіри рук. Бажаємо Вам здоров'я!

• Яна

Вбирається швидко і повністю. Нічим не пахне) і це прекрасно, бо інший крем (здається, з алантоїном) дуже заважав мені своїм сильним запахом. Якогось дуже інтенсивного зволоження не побачила, але крем сподобався, повторюватиму.

Достоинства:
    Вбирається швидко, без запаху, зволожує.
      Представник бренду

Яна, вітаємо! Дякуємо за Ваш детальний відгук! Раді, що крем Mixa з керамідами для сухої шкіри Вам підійшов, особливо завдяки своїй легкій текстурі, швидкому вбиранню та відсутності запаху. Ми розуміємо, наскільки важливий комфорт у щоденному догляді, тож дуже цінуємо Ваші спостереження. Сподіваємось, що засіб і надалі приноситиме Вам приємні результати!

• Роман А***

Непоганий крем. З 2012 року користувався Garnier, але вони його зняли з виробництва, натомість пропонують менше на чверть пакування з гіршим кремом за більшу ціну. Випадково натрапив на цей. Цей зовсім не жирний. Спочатку здається не зволожить, купив цієї ТМ іще два для рук і вони по відчуттям мастити краще, але сухість в певному місці, де шкіра рук почала псуватися від морозу після використання тих двох проявляється за 2 години, а після використання цього - ні. Він зовсім не жирний, проте порається із тими складнощами, котрі він має вирішувати. Цей ніби тіло руки, а ті два лише руки, але цей кращий ніж серія просто руки. Рекомендую усім. Якщо порівнювати з Nivea soft - цей, звісно, краще.

Достоинства:
    Зволожує найкраще серед усіх запропанованих: Ів Роше, Гарен'єр, Нівеа, Колобок, Червона Шапочка, Біокон
    Недостатки:
    Відчуття, що мажеш щось не дуже сильно діюче, проте на результат це не впливає

Роман, добрий день. Дякуємо за Ваш розгорнутий та інформативний відгук. Ми щасливі, що результат Вам до вподоби. Бажаємо Вам чудового дня!

• Алла

Купила завдяки вашому відгуку і знайшла свій ідеальний крем для рук. Дякую!
      Кому важливо, крем без запаху