- Василинка М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже приємний лосьйон, в міру густий, легко наноситься, хороша ціна як на такий склад
Склад тут чудовий
Користуємося всією сімʼєю
Шкіра від нього дуже шовковиста і мягенька- Достоинства:
- Склад, ціна
- Недостатки:
Представник брендуВасилинка, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що зміцнювальний лосьйон Mixa Body & Hands із керамідами став улюбленим у Вашій сім’ї - що він легко наноситься, дарує шкіру шовковистою та м’якою, а склад і ціна повністю Вас задовольняють. Ваш відгук надихає нас! Бажаємо Вам чудового настрою!
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав для порівняння, він як молочко від сераве: гарно зволожує, швидко сохне. На обличчі створює легкий блиск, але це майже не помітно. Думаю буду брати ще, по відчуттям як серваве бюджетніший
- Достоинства:
- зволожує, швидко сохне
- Недостатки:
- блиск
Представник брендуВіталій, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що лосьйон Mixa з керамідами допоміг зволожити Вашу шкіру та швидко вбирається. Щодо легкого блиску, ми розуміємо, що це може бути особливістю текстури продукту, але раді, що він не заважає Вам. Сподіваємось, що й надалі зможемо радувати Вас нашими засобами!
- ЛораОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зволожує добре, але трохи запах присутній, і він не дуже приємний)
- Достоинства:
- Швидко поглинається, зволожує
- Недостатки:
- Запах
Представник брендуЛора, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук і що поділилися своїми враженнями щодо зміцнювального лосьйону Mixa Body & hands з Керамідами. Ми раді, що засіб забезпечує ефективне зволоження та швидко поглинається, але шкодуємо, що аромат виявився для Вас не зовсім приємним. Звертаємо увагу, що цей лосьйон має гіпоалергенну формулу без додавання ароматизаторів, однак натуральні компоненти, такі як масло ши та мигдальна олія, можуть мати власний природний запах. Ми розуміємо, що сприйняття аромату є індивідуальним, і шкодуємо, що він не повністю відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо Вам приємного догляду та комфорту!
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий лосьйон для тіла!Купую не вперше. Для моєї сухої шкіри використовую весь рік, як взимку так і влітку. Гарно поглинається шкірою, без запаху, нема липкості, шкіра зволожена і ніжна. Буду купувати ще! А також рекомендую крем для рук, купувала два засоби разом. Чудові засоби за свої кошти!
- Достоинства:
- Без запаху.
- Недостатки:
Представник брендуСвітлана, вітаємо. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий розгорнутий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені зміцнювальним лосьйоном Mixa Body & hands з Керамідами для Дуже сухої шкіри тіла та його ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо краси та чудового настрою!
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний крем, беру не вперше. Добре зволожує, легкий, не залишає липкості. Чудовий базовий варіант без ароматизаторів.
- Достоинства:
- Співвідношення ціна-якість
- Недостатки:
Представник брендуАнна, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після тривалого використання зміцнювального лосьйону Mixa Body & hands з Керамідами для Дуже сухої шкіри тіла. Раді, що Вам сподобався продукт та його якість. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- Таисия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший крем для тела
Без запаха!
Представник постачальникаТаисия, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Цінуємо Вашу довіру до бренду - Mixa. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам всього найкращого!