Отзывы покупателей о Ежедневный крем Mixa Lab с гиалуроновой кислотой для сухой и чувствительной кожи лица SPF50+ 50 мл (3600551153292)
- Світлана Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Чудовий
Представник брендуСвітлана, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний та такий приємний відгук про щоденний крем Mixa Lab з гіалуроновою кислотою! Ми щасливі дізнатися, що Ви вважаєте цей продукт чудовим. Його формула, збагачена гіалуроновою кислотою розроблена спеціально для того, щоб інтенсивно зволожувати суху чутливу шкіру, а високий фактор захисту SPF 50+ надійно оберігає її від шкідливого сонячного випромінювання. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися здоров'ям, м'якістю своєї шкіри та чудовим настроєм!
- Светлана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Оскільки сезон для сонцезахисних засобів тільки розпочався, результат чекаю. Але першого сонця не хапанула, і це вже добре. Маю намір повторити купівлю, бо попереду літо. Рекомендую.
- Достоинства:
- Приємний. Немає запаху. Акційна ціна підштовхнула спробувати. Сподобався. Якісний товар за приємну ціну.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуСветлана, раді вітати! Дякуємо Вам за відгук і довіру! Ми в захваті, що щоденний крем Mixa Lab SPF50 вже залишив приємні враження та допоміг уникнути небажаного впливу сонця. Раді, що Вам сподобалися його легка текстура, відсутність запаху та вигідна ціна. Бажаємо, щоб крем і надалі надійно захищав Вашу шкіру протягом усього сонячного сезону. Дякуємо, що обираєте нас!
- Олена Т***Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Жирний, треба час щоб впитался в шкіру. Гарний засіб. Шкіра гладенька, блищить
Представник брендуОлена, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук про щоденний крем Mixa Lab з гіалуроновою кислотою. Нам приємно чути, що засіб допомагає робити шкіру більш гладенькою та надає їй доглянутого вигляду. Завдяки поєднанню зволожувальних компонентів і високого рівня захисту SPF50+ формула створена для щоденного догляду та захисту шкіри від впливу сонячного випромінювання. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
- ІренОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Гарний крем.
- Достоинства:
- Зволожує добре.
- Недостатки:
Представник брендуІрен, доброго дня! Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Нам приємно чути, що щоденний крем Mixa Lab з гіалуроновою кислотою добре зволожує Вашу шкіру. Сподіваємося, він і надалі радуватиме Вас комфортом та захистом щодня! Гарного настрою!